I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

„Szeretnék veled eső áztatta utcán táncolni, s szeretnék veled egy ágyban álmodni. Szeretném megmutatni mit ér egy könnycsepp, mely az öröm által tisztítja arcodat, s elmossa az összes bánatodat. Szeretném ha szemem tükrében fedeznéd fel a világot, s észrevennéd az igazán fontos dolgokat. Szeretném ha tudnád hogy a sivatagban is nyílik virág, s hogy a hóesésben is van melegség, mert így él a világ. Szeretném ha velem együtt kiáltanád, hogy suttogva is értem szavad, mert így nincs az a szív mely megszakad. Szeretném ha látnád hogy a vak ember is láthat csodás dolgokat, s kinek néma az élet, az is várja a hangokat. Szeretném ha együtt éreznénk azokat a dolgokat, melyeket sok ember a jelentéktelen dolgok miatt egyre csak halogat. És végül Szeretném, ha már ráncok borítják az arcunkat, azt lássam hogy életünk nem is lehetett volna ennél BOLDOGABB...”♥♥♥♥♥

Ezt összesen már 17 alkalommal látták. (Ezen a héten: 17, a mai nap: 17) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
Kevés vagy, Ádám nálam van az alma. Mit ér a kígyód ha nulla a hatalma?;)
Én nem tudom, mi ez, de jó nagyon.
Fájása édes, hadd fájjon, hagyom.
Ha balgaság, ha tévedés, legyen.
Ha szerelem, bocsásd ezt meg nekem!♥
→→→lajkold ha te is ilyen vagy,kieled a percet es nem felsz akarmi lenne a kovetkezmenye !!!
- Szia! Észrevetted már, hogy nem egyformák a szemeid?
- ???
- Az egyik szebb, mint a másik!
Mobiltelefon okosságai!
Mire képes a mobiltelefonod (amiről te nem is tudsz)
1 A segélyhívó szám az egész világon 112. Ez akkor is hívható, ha a telefon billentyűi le vannak zárva. Próbáld ki!
2 A kocsiban hagytad a kulcsokat és távol vagy a lakástól, ahol a pótkulcsot tartod? Nos az a megoldás, hogy hívd fel a lakást, és valaki tartsa közel a telefonhoz a távirányítós pótkulcsot. Neked kb.20 cm-re kell tartanod a mobilodat a kocsiajtótól. Amikor otthon megnyomják a távirányítót, megnyílnak az autó ajtói! A csomagtérajtóval is működik. Tégy egy próbát!
3 Lemerült a mobiltelefonod akkumulátora?Minden mobilnak van tartalék töltés az akkujában, amely a *3370#megnyomására önmagától aktivizálódik, így 50% pót-töltést nyújtva.Amikor újra töltöd a telefonodat, automatikusan ez is feltöltődik,így a következő alkalomra is lesz tartalékod.
4 Mit tegyél, ha ellopták a mobilodat? A mobilkereskedők azért titkolják ezt az információt, hogy a tolvaj tovább használja a szolgáltatásukat, fogyasszon ezáltal, a lopásáldozata pedig vegyen másikat és ő is tovább fogyasszon.
Meg kell tudnod a készüléked sorozatszámát. Ehhez üsd be: *#06# HÍVÁS
NÉLKÜL és minden más nélkül, és a kijelzőn megjelenik egy kód. Ez az egyedi kód az egész világon ate készüléked sorozatszáma.Jegyezd fel és tartsd biztonságos helyen. Ha ellopják a telefonodat, értesítsd a társaságod operátorát, és add meg neki ezt a kódot. Ez lehetővé teszi, hogy teljesen blokkolják a telefont, még ha
a tolvaj kicseréli is benne a SIM kártyát. Valószínűleg nem kapod vissza a telefonodat, de legalább biztos lehetsz benne, hogy aki ellopta, sohasem fogja tudni használni. Ebben az a legfontosabb, hogy ha mindenki ismerné ezt a trükköt, értelmetlen volna mobilt lopni.
Nem érdemes többé rá wárni..://
Nélküle kell most towább szállni.
Lépj towább, jön más helyette..De, nem megy hissz az eszemet elwette.:/:$ ♥
A házasság napja után az újdonsült férj leül beszélgetni a feleségével.
- Kedvesem. Elmondanám a szabályaimat, hogyan élem az életem. Hétfőn este mindig squasholok Pistivel. Kedden estig tartó üzleti tárgyalásaim vannak, csütörtökön szintúgy. Szerda esténként összeülünk a haverokkal meginni egy pofa sört, péntekenként meg pókerezünk. A hétvégén teljesen a tiéd vagyok és itthon leszek reggeltől estig. :)
A feleség erre elmosolyodik és válaszol:
-Rendben van Drágám, de elmondanám az én szabályaimat is. Én minden este 7-kor szexelek. Ha itt vagy, Veled, ha nem, nem... :)
rossz aki rosszra gondol, de hülye aki nem:D
A sivatag közepén állsz, a zsebedben egy
alma, de be van varrva, és jön veled szembe
egy oroszlán. Mit teszel? Vársz-vársz
türelmesen, a türelem rózsát terem.
Leszakítod a rózsát, felszakítod vele a
zsebedet és az almát eldobod. Az alma nem
esik messze a fájától. Felmászol a fára, ezzel
lóvá tetted az oroszlánt, ezután
kilovagolhatsz vele a sivatagból.
Félig hamis,félig igaz
Félig könnycsepp,felig vigasz
Félig elmegy,félig marad
Félig egész,féilg darab
Félig döntés,félig kényszer
Félig szemét,félig ékszer
Félig éget,félig ápol
Félig közel,félig távol
Félig napfény,félig sötét
Félig érzem szeretetét