I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

Valentin-napi sztoricsokor

A Facebook nem egy bújtatott társkereső

Nem tudom, erről kinek mennyi a tapasztalata, de nekem volt egy csúnya szakításom amiatt, hogy a barátom úgy ismerkedett, meg jelölgetett nőket FB-n, mintha valami bújtatott társkereső szolgáltatás volna. Amikor lebukott, azzal védekezett, hogy a nők ugyanezt csinálják. És valószínűleg megértést várt volna, de nem kapott, mert ez nem mentség. Nem tudom, melyik nőre szándékozott gondolni, mert se én nem vagyok ilyen, sem az ismerőseim. Szerinte a face egy nagy ribancgyártó – ezt gondolta védekezésnek beszúrni. De azt érte el, hogy eddig tartott a dolog. Aztán azt hallottam vissza, hogy hirtelen és minden magyarázat nélkül szakítottam vele... Erről ennyit. De a közös képeinket még mindig nem szedte le.

Nagyon ritkán kezdeményez

Gondoltam, megkérdezem a klérust. 36 éves nő vagyok, a párom 42. Mitől van az, hogy minél jobb vagyok hozzá, ő annál jobban nem figyel rám? Kedveskedek vele, odafigyelek mindenre, de ő csak a hibákat keresi. A szexet időhöz köti, adott napokon megtörténik, avagy nem... ő már nagyon ritkán kezdeményez. A férfiak ennyi idősen már nem kívánják úgy a szexet? A korkülönbség nem olyan vészes, mégis azt mondja, ha sajnáltatni akarja magát, hogyha nem tetszik, keressek fiatalabbat. De én nem véletlenül választottam őt. Mit tudok még tenni, ha úgy érzem, már mindent megtettem?

Megengedte, hogy támogassam

a Hölggyel úgy ismerkedtem meg, hogy eredetileg csak egy baráti tanácsot kért tőlem, hogy volt egy tünete, amivel nem akart orvoshoz fordulni (nem nemi betegség, utólag ezen csodálkozom is), és úgy alakult, hogy megbízott bennem, kialakult valami, én meg mondtam, hogy de, ezzel menjen orvoshoz. Kikezelték. Aztán ő akarta, hogy összejöjjünk. A lényeg a lényeg: megengedte nagylelkűen, hogy fizessem egy bizonyos havi rendszeres kiadását. Amikor szakított velem és abbahagytam a finanszírozást, sértődött üzenetet küldött, hogy hol a szokásos részlet...? és hogy képzelem? Azért vannak érdekes felfogású nők.

Majd az új barátnővel elüldözi a régit

Egy másfél éves kapcsolatból a pasi talált magának egy másik nőt. De ott van még a régi, vele egy légtérben.
Ki akarja tenni, egyik napról a másikra, a semmit sem gyanító barátnőjét a lakásából, amihez joga van, és sajnos arca is. Mert már megvolt az új, akit be akart telepíteni.
A barátnőnek nem tetszik és kiborul. Nagyon megalázó neki is, de talán még az új jövevénynek is, már ha szorult belé ennyi empátia.
Mindegy, csak az isteni férfinek legyen meg a boldogsága. Szóval, a barátnő maradt. ÉS a leleményesség nem találkozott a praktikummal, mert a pasija az új csajt akkor hozta fel, amikor a barátnő dolgozni ment. Honnan tudta? Mondjuk a szétdúlt ágyneműről és a rúzsos pohárról. Már ennyire se tartották. Végül a kedves párja elérte célját, mert a szakítás bekövetkezett, ahogy akarta. Azt már nem várta meg a barátnő, míg - mint egy szobalányt - őt a másik szobába rekesztik el, míg a ház ura kamatyol.
Majdnem méltósággal távozott. A költözés nem volt kellemes, mert a barátnő legközelebbi rokonai onnan 150 km-re laktak. Köszönjük a részvéte(l)t. De már jobban van és újra tud szeretni valakit.

Ezt összesen már 21 alkalommal látták. (Ezen a héten: 21, a mai nap: 21) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
A szőke nő a barátjával elmegy a fiú szüleihez vacsira.
Egyszer csak a falusi bableves hatni kezdett: fingania kellett a csajnak. Gondolt egyet elengedett egy KICSIT. A srác apja lenéz az asztal alá:
- FIFI!
A csaj arra gondol: na ezt a kutyára fogta!
Gondol egyet kienged egy reccsenőset. Az apa:
- FIFI!
A csaj már biztos benne: na ez már a kutya lelkén szárad. Elenged egy nagyon nagyot. Mire az apa:
- FIFI! Mennyé má arrébb mert minnyá rád szarik!☺☻☺☻☆☆
Sztem én elmegyek aludni, addig lájkoljatok. :D ☺
rájötem ha eljön az igaz xerelem nem csak megfogni kell hanem becsülni törödni és vigyázni rá mig élünk.ajálom mindenkinek
"Az élet nem azért van hogy utálj élni, hanem hogy azért megtanulj uralkodni magadon."☻
A legjobb kérdés többnyire a jóindulatú hallgatás, amelyet időnként egy-egy empatikus észrevétel egészít ki. - David Van Reybrouck

A sikeres embert megkérdezték, hogy mi a sikerének a titka. A válasz:
- A helyes döntés!
- És mi alapján hozott helyes döntéseket?
- A tapasztalat alapján.
- És hogyan szerezte a tapasztalatait?
- Rossz döntéseket hozva.
¤Nem vagyok tökéletes! Nem akarok hibátlan lenni! Nem akarok mindenkinek, pláne BÁRKINEK megfelelni!! ☺⋆♥
-mese figurás füzet-

-1.osztályban : Anyuuu! Légyszii vegyél nekem mesés füzetekeet !!*-*
-5.osztályban : Pff!! Én már nagy vagyok ehhez !! Jólesz a sima színű is !!
-8. osztálytól felfelé : (boltban) Uuuristen rózsaszíín *-* ! Jéézusom hercegnőő*-* ! Vááá micimackóó ez kell nekem (H) :D:D ^^ *-* !!!
He has cause to forget
Nagy duma,
Pici szerszám..!☻