I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

.......ő kezdett el hívogatni és sms-eket küldözgetni,majd a barátaival üzengetni-.- Egyértelműen adtam felé a "leszarom a fejedet-nekem nem hiányzik a balhé" jelzéseket és mégis mi van??! Nekem csudáziik a hülye picsa barátnője... De könyörgöm?! A pasid egy patkány,fűvel-fával csalna és még így is a szerencsétlen 3. a hibás???!!! -.-

Ezt összesen már 3233 alkalommal látták. (Ezen a héten: 151, a mai nap: 149) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
like aki azt akarja, hogy a jövőben a lájkot is lehessen lájkolni és így tovább és így tovább, de csak egészen a lájk a 18. faktoriálison-íg..
afelett tökhülyeség lenne.. :D
Ha eleged van, hogy a fiúkkal kivételeznek!:@:S
Akinek én kellek az nekem nem kell, aki nekem kell annak meg én nem kellek :(
Egyik reggel arra ébredtem, hogy magam alatt vagyok. Pedig alattad kéne..
Mikor falakat építesz a szíved köré, és elhatározod soha többé nem engedsz senkit mögé, akkor hirtelen jön mégis valaki aki a falakat lerombolja és a szívedet újra birtokolja.♥
Mert tudtam én is milyen mikor az üresség felemészt
és tudom hogy egyszer minden szép emlék majd elenyész
szenvedek mert tényleg de tudod hogy csak nélküled
mert amivé váltam az szerelmed nélkül lett...
Álmok...Életed azon fele,amely nem ismer morált.
☼Réges régen mikor megláttalak téged a nap is kisütött fent az égen, egy gyönyörű pillanat egy gyönyörű emlék amely szívemben még most is remény, szeretlek téged töretlenül három éve, volt nem két esélyem, de én mégsem éltem vele.
Szeretem, ha egy pasi bátor, és el meri kérni a számom. Vagy ha legalább lír chat-en. Ha tetszem egy fiúnak, az mutassa ki valahogy! Akár úgy, hogy vicceket ír az üzenőfalamra, megbök, felhív, esetleg rögtön a szemembe mondja, ha akar valamit. Fiúk! Legyetek bátrak! Ha megpróbáljátok és nem sikerül, legalább elmondhatjátok magatokról, hogy megpróbáltátok. De ha sikerül, akkor boldogabbak lesztek egy kapcsolattal, ahogy a lány is, akinek bevallottátok, hogy mit éreztek. ;)
Nagyon boldog lennék,ha csak anyit írnál: Szia..hogy vagy??