I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

Hétfő; -.-" - Kedd; :( - Szerda; :S - Csütörtök; :\ - Péntek; :D - Szombat; ♥ - Vasárnap; (N)

Ezt összesen már 2820 alkalommal látták. (Ezen a héten: 118, a mai nap: 118) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
az h pasi vagy még nem jogosít fel arra h egy hülye bunkó legyél..
VV Szandika: "a faszomat mostmár bele, hogy itt óbégatsz, nem lehet aludni, az ember háta mögött beszélsz...és mi.. mi lesz akkor, ha te nem leszel türelmes?? mi a faszom lesz akkor? kurvára kiváncsi lennék...mi-mi-mi lesz??? azt ne várd meg ildikó, amikor már én nem vagyok türelmes.."
Ha én rózsa volnék, mindennap kinyilnék,minden féle szének haragosa volnék,nyilnék a fiúnak ,nyilnék én a lánynak,az igaz szerelemnek,és az elmúllásnak!
Számban egy citrom,s seggemben egy dugasz,csak nyisd ki pezsgőt,és rögtön eldurransz
Az ember úgy tapasztal, ha néha játszik a ravasszal..
Ne ítélj kinézet alapján.!
Hogy miért.?
mert kib*szottul nem tudod, hogy miért lett ilyen... mert mondjuk iszonyat sok dolgot élt meg az életben..amit te nem szeretnél meg élni.!!
Van egy csomó fiú barátom és jól érzem magamat velük..de sajnos vannak olyan emberek akiknek egyből az jut az eszébe h "nézd ezek járnak"és hozzá még elég undorító fintorokat.Én nem értem...miért nem jut ez az eszébe:"nézd azt a lányt meg a fiút,csak barátok és jó hogy még létezik fiú lány barátság" de nem ez jut eszébe sajnos...és ez elszomorító.Ja és aztán jön a kedvencem amikor elkezdi pletykálni h ők ketten együtt vannak...ez már tényleg undorító...és még csak meg kérdez h: "hé ti ketten együtt vagytok??" nem..mégcsak eszébe sem jut...és nekem ebből az emberekből van de rohadtul elegem...
♥ Gyönyörű álmot láttam az éjjel,
Csillag szeretkezett a holdfénnyel!
De felébredtem és nem álom volt csupán:
Te voltál a Csillag, Én meg a Fény! ♥♥♥
" Egy férfi iszonyú fejfájással, másnaposan ébred. Próbál erőt venni magán, hogy felkeljen az ágyból. Az ágya mellett talál két szem aszpirint egy pohár vízzel. A széken kikészítve tiszta, vasalt ruha, az egész szobában gyönyörű rend. Az asztalon egy üzenet: “Drágám, reggeli a konyhában. Elmentem bevásárolni, sietek haza. Szeretlek.”
Kitámolyog a szobából, az egész lakásban minden a helyén, a konyhában meleg reggeli illatozik, mellette friss újság. A fia az asztalnál ül és reggelizik.
- Mondd, fiam, mi történt itt az éjszaka?
- Úgy volt, apu, hogy éjjel háromkor hulla-részegen betámolyogtál az ajtón, összetörtél néhány bútort, odahánytál a nappali szőnyegére, és aztán beverted a fejed a szobaajtóba.
- És akkor hogy-hogy ilyen rend van, és finom reggeli vár?
- Amikor anyu bevonszolt a fürdőszobába és próbálta rólad lerángatni a nadrágot, azt mondtad neki: Asszonyom, vegye le rólam a kezét, én nős ember vagyok! "
a hülyeségnek vannak határai...nekem meg útlevelem :D