I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

úgy odaírnám az üzenőfaladra,hogy Szeretlek!♥ de sajnos ez nem történhet meg.:'(

Ezt összesen már 1019 alkalommal látták. (Ezen a héten: 158, a mai nap: 158) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
Egy tizenéves lány anyja elérkezettnek látja az időt a felvilágosításra. Leülteti a lányát, és elkezdi mondani:
- Kislányom, biztos hallottál már róla, hogy a kisbaba, mielőtt megszületik, az anyuka hasában van.
- Jó-jó, anyu - szól közbe a lány -, de az sokkal inkább érdekelne, hogy kell színlelni az orgazmust.
‎-buzi vagy?
-nem
-anyád tudja, hogy buzi vagy?
-nem XDDDD
10 dolog amit csak a nők érthetnek: 1, Hogy néha 5 pár fekete cipő sem elég. 2. Hogy mi a különbség a törtfehér, a halvány vajszín és a krémszín között. 3. Hogy sírni néha olyan jó. 4. Hogy a 9990 forint miért csak 9000. 5. Hogy mitől fogyókúrás ebéd a saláta, a diétás cola, és egy nagy adag vaníliafagyi epres tejszínhabbal. 6. Hogy milyen érzés kiárusításkor feleannyiért hozzájutni egy olyan darabhoz, amire tulajdonképpen semmi szükség nem volt. 7. Hogy minden fürdőszobamérleg rosszul kalibrált. 8. Hogy egy jó pasit nehéz találni, de egy jó fodrászt majdnem lehetetlen. 9. Hogy egy telefonbeszélgetés 2 nő között miért nem lehet 10 percnél rövidebb?! De mi a 10. ? 10. A többi Nő!
Nyár van úgyhogy ne legyen panasz arra hogy "dög meleg van" inkább hideg zuhany és kész.
Nincsen suli értitek?3hónap csak a mién.: D
Lány ~ Miért vagy ilyen ideges? Ô csak egy barát aki megölelt..!
Fiú ~ Azért , mert egy pillanatra az Életemet tartotta karjaiban.. ♥
Az Igazi Szeretet nem "elengedő" - mert az olyan, mintha eltépnéd egy léggömb zsinórját, s elengednéd a határtalan semmibe. Nem. Az Igazi Szeretetnek nincs zsinórja. Láthatatlan és eltéphetetlen. Mindig megmarad. Az Igazi Szeretet nem térben és időben van. Ezért szabad.
Három idős hölgy az öregedés nyavajáiról beszélget.
- Gyakran előfordul velem, hogy állok például a hűtőszekrény előtt, egy adag majonézzel a kezemben, és egysezrűen nem emlékszem, vajon most vettem-e ki onnan, vagy most akarom visszatenni - így az első.
A másik idős nő erre ezt mondja:
- Igen, velem is előfordult már, hogy álltam a lépcső közepén, és képtelen voltam rájönni, vajon felfelé, vagy lefelé indultam el.
A harmadik gyorsan mondja:
- Szerencsére nekem nincsenek ilyen problémáim. Ezt le is kopogom... Nahát! Ti is hallottátok? Biztos a postás az, megyek, és megnézem mit akar.
♦♥ Aki szeret: nem fogja elvárni tőled, hogy úgy viselkedj, ahogy ő akarja, hanem mosolyog, amikor látja, hogy egyedi vagy. Aki szeret, nem fogja elvárni, hogy úgy élj, ahogy ő jónak gondolja, hanem örömmel látja,ahogyan élsz. Aki szeret, nem akarja elvenni a szabadságodat, hanem örül annak, aminek te is örülsz. Aki szeret, nem akar ujjal mutogatni rád, hogy te rontottad el az életét, hanem megköszöni, hogy mellette vagy és tanítod őt. Aki szeret, átölel bármikor, tiszta szívvel, minden ok nélkül, mert szeret! ♥♦
A legtöbbször az segit,ha kimondjuk,hogy mi bánt minket,mert ha magunkbatartjuk,akkor elemész minket a bánat!
Az az ember szeret aki törödik aki a mássikal.