I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

~ Nehéz dolog minden nap ugyanazt látni. Végig nézni, amint elmegy melletted, és közben rád se néz. Figyelni, amint épp mással beszél, vagyépp nevet. Reménykedni, hogy egyszer talán megakad rajtad a tekintete. Hogy talán majd le se tudja venni rólad. Bízni, majd csalódni. Nap, mint nap, mindig ugyanez. Egyszer beletörődsz, hogy nincs esélyed, máskor csak sírsz emiatt. Vagy reménykedsz, álmokat gyártasz... Olyan ábrándokat kergetsz, amit soha nem érhetsz el. Elmész a poklok poklába, és visszajössz onnan. Megtépázva, és megint hátrahagyva egy darabot magadból... De te csak várod a napot, amelyen egyszer talán rád néz, amelyikben még beszélhetsz is vele. De ez a nap nem akar eljönni. Soha, pedig hányszor elképzelted már, és hány álmatlan éjszakád volt emiatt? Tudod, butaság valakit ennyire szeretni, mégsem tehetsz ellene. Hogy is tiltakozhatnál? Nem szüntethetsz meg valamit, amit nem szándékosan alkottál. Sőt, amit nem is te alkottál. Megküzdhetsz a legnagyobb félelmeiddel, bárkivel, és bármivel... De ezt az érzést nem tudod legyőzni. A felszín alá söpörheted, elrejtheted. Azt szabad. És lehet. Néha még kell is. De magadat nem csaphatod be huzamosabb időn keresztül. Rád fog törni újra, és újra, az az eszméletlen vágy, hogy a közelébe legyél, hogy láthasd, hogy megérintsd... És mégse lesz soha semmi. Hiába a remény, hiába a könnyek. Ez az élet, és nem egy tündérmese. Valaki boldog, más meg szomorú. Ilyen az egyensúly. Mert nem csak te szereted. Más is. És ha viszonozná az érzéseidet, az valakinek hatalmas fájdalom lenne. Akkor is, ha te a világon semminek se tudnál így örülni. Talán ezért nem lehetsz boldog. Valahogy mindig te kapod meg a 'szenvedő' szerepét. Akinek a végén semmi se jut. Csak fájdalom és mély üresség. Amit nem tölthet be többé semmi. Semmi...

Ezt összesen már 645 alkalommal látták. (Ezen a héten: 140, a mai nap: 139) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
Szeretem.De Ő nem szeret.Miért ilyen bonyorult ez??=(:(⋆♥(U)
♥Napi Kun Ivettke ♥ Láájk♥
unatkoozok. :/ (N) vasárnaaap..(NNN)
♥♥♥♫♪Justin Bieber♪♫♥♥♥
Alek egy F*SZ!!! :D
tárgyként kezeli a nőket, nyomorék a testtartása, olyan hülye mint egy vöröshangya... A nevetésétől rosszul vagyok... hánynom kell olyan ocsmány feje van... 8 általánossal normális munkahelye sem lehet, és az ilyen embert teszi híressé a sok hülye, aki őt szeretni nézni, és még szavaz is rá! Az ilyen embereknek nincs családja, akire szánhatná azt a 325 forintot sms-enként???!!! Mert hamég egy értelmes emberre szavaznának... De egy olyan emberre nyomja a voksokat, aki azt hiszi, hogy IV. Bélát megölték a tatárjárás alatt... Tegyük tényleg Alekoszt híressé... Ezazz... Magyarországnak ilyen "példaképek" kellenek ;)))
→♪♫Abban a percben mikor meg láttalak téged.Úgy éreztem eljött az a fiú kit kerestem..
Én tudom jól ez nem csak egy állom..
Mert nálad jobbat nem láttam e világon..
Ha megtehetném csókolnám az édes szád..Fognám a kezed bár merre is jársz..
Úgy kérlek légy hát az enyém. Hisz boldogok leszünk csak te meg én.Mert nekem te vagy a mindenem
ha nem vagy velem én sem létezem♪♪♫
Hiányoznak azok az idők, amikor felmentem msn-re, és te egyből írtál... amikor akármeddig fent maradtunk éjjel csak hogy beszélhessünk még... amikor az én nevem volt kiirva neked...
Gyere már velem a boltba mert, a banánt majom nélkül nem adják ki!!!!
Nő kell? Másolj be egy csomó romantikus, szerelmes idézetet az üzifaladra! Nyafogj kicsit és sóhajtozz... A kevésbé értelmesek úgy csapnak le rá mint gyöngytyúk a takonyra! ;-)
Titanic *-* :D:D:D:D