I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

keresztanyám szövege: "na,megyünk a Lidibe!" :-)))))) (Lidl)

Ezt összesen már 469 alkalommal látták. (Ezen a héten: 119, a mai nap: 118) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
Magamhoz kötöztem egy embert, aki nem tud védekezni ellenem, mert szeret. És én nem szeretem. Ki van szolgáltatva. És ez a legnagyobb bűn. Kiszolgáltatottá tenni valakit. Mert ebben a viszonylatban nem tudhatod, milyen apró mosollyal, apró szóval ölöd meg a másikat..
"nah most szia mert ha nem gond szeretnélek elfelejteni mert csak egy könny vagy az arcomon ami fájdalmat okoz és az élet túl rövid ahhoz h ilyen dolgok miatt legyek rosszkedvű...."
Megértettem hogy rósz lóra tettem ,hibát követem naná h észre vetem,nem tehetek róla de megszeretem hát jobb ha elfelejtem !!!! ♪♫♪♫♪♪♫♫♪♪♫ :)
hidd el hogy 2012-es világvége után ez fog menni a rádióban:
-A 2012-es világvége érdeklődés hiányában elmaradt^^
♥♥♥♥♥LOve you♥♥
fiú - akarod?
lány - nem tudom, nagyon ideges vagyok
fiú - ne legyél
lány - de ez lesz nekem az első alkalom..
fiú - tudom, örülök, hogy én vagyok neked az első
lány - oké, de én sikítozni fogok és kapaszkodni beléd egész végig
fiú - a hullámvasút nem olyan ijesztő, baby!!
☼Ellopták az oroszok a meggyet, amiből az édes meggybor lenne! Kapd el szása a meggytolvaj anyádat, mert megint a kertünkből szedi.
Az idő azért hoz gyógyulást a fájdalmakra és a viszályokra, mert az ember közben változik, többé nem ugyanaz a személyiség. - Blaise Pascal
Mond mit tegyek hogy érez,mond mit tegyek ha félek.
LÁNYOK, BIZTOSAN SOKAN MAGATOKRA ISMERTEK!!! :)
Egy teljesen átlagos lány vagyok...szeretek sokáig aludni, és utálom ha felébresztenek. Örülök mikor látom, hogy valaki rám mosolyog. Szeretem mikor esik a hó, vagy éppen süt a nap, de szeretek az esőbe rohangálni és utána gyönyörködni a szivárványba. Megőrülök a csokiért, a mesékért, a vattacukorért, és a romantikus álomvilágban játszódó filmekért. Imádok a barátaimmal lógni és órákig beszélgetni velük akár a semmiről is. Rengeteg ember hiányzik az életemből és őket senki nem fogja pótolni. Boldog ember vagyok, mert tudom, hogy van akiknek számítok és ők mindig velem lesznek.