I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

‎"Vannak dolgok, amiket sosem felejt el az ember. Kezdett ráébredni, hogy ezek a dolgok - a zene, a holdfény vagy a csók -, amiket a gyakorlati életben az ember pillanatnyinak vél, és éppen ezért nem sokat törődik velük, pontosan ezek a dolgok tartanak a legtovább. Talán nevetségesnek tűnnek, mégis ezek dacolnak a legtovább a feledéssel."

Ezt összesen már 549 alkalommal látták. (Ezen a héten: 132, a mai nap: 132) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
☺Mit csinálsz ha egy sivatagban állsz a zsebedhez egy alma van varrva és egy oroszlán áll elötted?
-??
-Vársz mert a türelem rózsát terem a rózsa nem terem tövis nélkül a tövissel elvágod a varratot az almát eldobod az alma nem esik messze a fájától felmászol a fára ezzel lóvá tetted az oroszlánt és kilovagolsz a sivatagból....☻
(jól megoldotta:))
Értelmet vesztett eszmék párbajokat szítanak, s a
Barátságok anyacsavarján nagyot lazítanak.
Uszítanak, de én csak törekszem, hogy
Kellő tudás övezzen, mire megöregszem.
Ezért teszem a magamét, betöltök egy szerepet:
A hip-hop kilyukasztott gumiján a szelepet!♫♥☺ą
Apám: - Hol a gyerek? Anyám: - Nem tudom......De a Facebookon fent van.
A méhek nem olyan szorgalmasak, mint hisszük, csak nem tudnak lassabban zümmögni ☺☺☺
Az miért van, hogy ha olyan sráccal beszélgetsz, aki tetszik, nem tudod, hogy mit mondj, de ha egy olyannal, aki nem tetszik minden jó poén eszedbe jut és nem beszélsz se dadogva se hadarva?
azért van két kezünk és két lábunk mert ISTEN így teremtett bennünket,,,,,,,,,,,,,
drága cicorkam részére odát küldök hogy jöjjön mielőbb ó te zsongito szeretetélményekkel gyengéd barátságból fogant igaz szerelemmel boldogitó vonzószemélyiségü manóka kinek párástekintetében feketegyertya világit mint ablaktükrődben a jégvirág érző nászfohász reménybőlcsőn binbóbarkázó kikelet gyantalehelletü vágyharang szélfutta biborhangulatu delnyugati fényözön mackósasandaliás szenvedélyes lovagod várja szépkarod ha te is úgyakarod,,,,,,,,,,ölel a távolból sanyódlb
Boldogság az amikor azt a személyt boldognak látod, akinek túl sok fájdalmat okoztál,megnyugtat ha mosolyogni látod,mert akkor tudod,hogy a sok rossz mellett,valami jót is tettél.
Ha tudnátok menyit szenvedtem a szerelmemért és még, mindig szenvedek csak az éltet enyi szenvedés után a boldogság vár.
A barátság megszületéséhez közös, mindkettőtök életében megjelenő élményekre, érzésekre és gondolatokra van szükség. Mivel ez az érzés mindig rólatok szól, ezért szükség van a közös érdeklődési körre, akárcsak arra, hogy kölcsönösen tudjátok tisztelni és megbecsülni a másikat. A barátsághoz mindig kell egyfajta kétoldalúság, sőt, az igaz testvériességet mindig az őszinte kölcsönösség hozza létre.