I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

Amennyiben összehoztok nekem csupán 500 Like-ot összeszedem magamat megkérem a barátnőm kezét.
Hát hajrá :)

Ezt összesen már 467 alkalommal látták. (Ezen a héten: 108, a mai nap: 107) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
Aki másnak vermet ás, nem magának ássa..;D
Hmm...

A szívemhez vezető út, átépítés alatt!:(
Az őreg székely ül az árok parton és egy dobozos sőrt nyitogat a bicskájával.Meglátja egy siheder:Báttyám ezt nem így kell!Ott van egy fül,megrántja,oszt már ihat is!Na ja,akinek nincs bicskája!
Vivike♥ vagy Vanika♥
Nap mint nap arra gondolok mikor leszel az enyém! Mikor a suliban meglátlak rögtön köszönök, te vissza köszönsz. Már eljutottunk addig, hogy írtam neked egy levelet, mert hallottam járni akarsz velem. Elrejtettem a szekrényedben. De majd kedden válaszolsz vagy nem. Már nagyon szeretném, hogy válaszolj, mert jó lenne tudni a mi a szitu! Már be is jelöltelek téged facebook-on. Kedd hamar eljön. Kedd az utolsó előtti nap a suliból. Ha kedden válaszolsz és igaz amit kérdeztem remélem megkérsz hogy járjunk még a suli vége előtt.
Kata Manoo 2011. jún. 12.
igenis léteznek még túlsagsan büszke emberek akiknek csakis az a fontos h lényegtelen emberek tökéletesnek lássák őket, mások érzelmei hidegen hagyjak oknélkül kegyetlenül rúgnak bele a másikba és utana mindig a másik a hibas mert nekik a büszkesegük sokkal de sokkal fontosabb.. nah az ilyen emberektől kellene megszabadulni...
☼Chuck Norris azért nem hisz a világvégében mert az egyetlen dolog ami a világvégét okozhatja az Chuck Norris
Írj egy lájkot...haho
ha te tudnád... hányszor nézem az adatlapod, vagy hogy hányszor kattintok a képedre, csak azért hogy lássalak,és hogy ugyérezzem,mintha a szemembe néznél... csak tudnád, hogy mennyire hiányzol, és hiányod már megőrít! Megbolondulok! Tudatában lenni annak, hogy nem szeretsz vagy éppen nem mondasz semmit...Megbolondulok!
Szeretlek Ágneeeeeeees, és adok epret. :$ ♥