I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

Nem haltam meg.. → csak épp nem tudom élvezni az életem.. És nem az hogy nem tudok nélküled élni.Tudok élni nélküled.Eddig is tudtam nélküled élni.. Csak épp nagyon hiányzol.
By: L.S.J.

Ezt összesen már 466 alkalommal látták. (Ezen a héten: 114, a mai nap: 114) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
Felkerült az internetre egy teszt, ami képes megmondani bárki kedvenc filmjét. A hihetetlen matematikai rejtély képes fényt deríteni a titkos kedvencekre is, mindössze néhány egyszerű műveletet kell elvégeznünk.

Töltsd ki te is a tesztet!

1. Válassz egy számot 1-től 9-ig!
2. Szorozd meg 3-al!
3. Adj hozzá 3-at!
4. Ismét szorozd meg 3-al!
5. Most a szám két számjegyét add össze, és a kapott szám megmutatja, hogy melyik a kedvenced az alábbi listából:

1. Elfújta a szél
2. E.T.
3. Fényes nyergek
4. Star Wars
5. Forrest Gump
6. A jó, a rossz és a csúf
7. Cápa
8. Pomádé
9. Az anális kecskeszex örömei
10. Casablanca
11. Jurassic Park
12. Shrek
13. A Karib-tenger kalózai
14. Titanic
15. Az elveszett frigyláda fosztogatói
16. Reszkessetek betörők!
17. Mrs. Doubtfire
18. Toy Story
Kevés vagy, mint apácazárdában a fitymacsattogás. : DDDDDDD
Amit ide kihoztak, az emberi fogyasztásra teljes mértékben alkalmatlan.
Amikor mondok valami vicceset, nem azt várom h azt mondd h "ez jó volt", hanem hogy nevess...-.-:Á
A tanév negatív hatással van a bioritmusomra..hogy miért?mert elmegy a kedvem a wc-zéstől a suliban..
Olyan rossz,hogy mindenki annyira csak magával törődik,észre se veszi ha rossz kedvem van..
Vannak igaz barátaim, néha kiszoktam vasalni a hajam, van műkörmöm, van iphone-m, van laptopom, ötös tanuló vagyok, nem járok picsavillantós nadrágokba, szoknyát is ritkán veszek fel, nem az a fajta vagyok aki minden hétvégén bulizik, sportolok, és 15 éves vagyok! Fejezzétek be mostmár hogy így a 13-15 évesek, úgy a 13-15 éves lányok. Elegem lett belőle. Először inkább nézzetek magatokba, majd aztán mondjátok a magatokét. Nem vagyunk egyformák. Köszöntem!
Számítógépes user kérdése:

Tavaly a Barátnő 1.0-mat Feleség 1.0-ra fejlesztettem, és az új program váratlanul elindította a gyerek process-t, amelynek rendkívül nagy a tár-és erőforrásigénye. A termékismertetőben nem esik szó a jelenségről. Ráadásul a Feleség 1.0 minden más programba beinstallálja magát, és már a rendszer indításakor betöltődik. A különböző programok, úgy mint az Éjszakai póker 10.3 és a Sörivászat 2.5 azóta nem futnak, indulásukkor a rendszer összeomlik. Úgy tűnik, nem is tudom kiirtani a rendszerből a Feleség 1.0-t. Gondolkoztam a Barátnő 1.0-ra való visszatérésen, de az Uninstall nem működik. Tudnak segíteni?

Válasz:

Kedves felhasználó!

Ez egy általános probléma. Sokan fejlesztik Barátnő 1.0 programjukat Feleség 1.0-ra, gondolván, hogy ez csupán szórakoztató segédprogram. Ellenben a Feleség 1.0 operációs rendszert arra tervezték, hogy mindent ő futtasson. Ne is próbálkozzon az installálásával! A Feleség 1.0 későbbi eltávolítása a rendelkezésre álló erőforrások jelentős sérülésével járhat! Néhányan megpróbálták installálni a Barátnő 2.0-t, de több problémával találkoztak, mint az eredeti rendszerben. Mások megpróbálták a Barátnő 2.0-t futtatni a háttérben, a Feleség 1.0 működésével egy időben. A Feleség 1.0 érzékeli a Barátnő 2.0-t ami összeütközést okoz és a rendszer összeomlásához vezethet. A legegyszerűbb módja a probléma elkerülésének, ha egyik verzióját sem installálja a feleség szoftvernek, csak a Barátnőt használja. A barátnő 1.0, 2.0, 3.0 stb. tökéletesen kompatibilisek, és együtt is futtathatók!!!
És akinek ez nem elég, az jobb, ha vigyáz, mert a Feleség 1.0 gyakran fertőzött Anyós 1.0 nevű rendkívül veszélyes vírussal, ami még a Feleség 1.0 meglévő és használható részeit tönkreteheti. Nem lehet mást tenni, csak irtani, irtani, mert ez a vírus olyan káros, hogy bizonyos idő múlva a Feleség 1.0 teljesen átalakul Anyós 2.0-vá, azaz a vírus saját magát fejleszti tovább.
Időt fecsérel az, ki álmokat fejt. - Oscar Wilde
Majd azt szeretem aki melletem van aki szebé teszi a napjaimat.