I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

Nagyon kedves és aranyosss (L)(L)(L)(L)(L)

Ezt összesen már 264 alkalommal látták. (Ezen a héten: 92, a mai nap: 92) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
FIú: Mi a baj? Lány: Semmi, csak attól félek, hogy egyszer csak úgy eltűnsz. Hogy nem mondod el miért,csak itthagysz ebbe a borzalmas világba.Egyedül.És nem lesz senki, aki megvédjen, nem lesz kinek a karjaiba meneküljek a gondok elől és újult erővel szálljak velük szembe. Fiú: Tudod, hogy nekem nem kell senki más, csak Te. És nem hagylak el sosem.Gondolj bele, milyen jó lenne, ha csak mi ketten lennénk az egész világon. Lány: Tudom, csak nekem Te vagy az életem, és ha majd nem leszel, akkor én sem leszek. És jó,hogy néha egy pár órára bevalósul, hogy csak mi ketten, kizárva a külvilágot. A fiú: Ha te nem lennél, nem lenne kit szeretnem, kiért élnem.Nem jötttem volna rá annyi sok hibámra.Nagyon szeretlek és mindenedet szeretem.Emlékezz csak arra,mikor azt mondtam, hogy nem akarlak elveszíteni és hogy mennyire szeretlek!Nekem már bizonyítottál, hogy Nő vagy, hisz az első próbálkozásunknál, mennyit szemvedtem, sírtam utánad. Lány: Nagyon sajnálom. Fiú: Ne sajnáld.Küzdenem kellett érted és azért, hogy szeress. És most már végre az enyém vagy. Tisztellek és becsüllek mindenért és mindenedért. Lány: Szeretlek! /írta: Tarr Jenny/
"ÉÉÉSSS AZ MÉG SEMMIII! Kééét hééétig lila volt a munyája!!!☻
„…És ha úgy érzed, hogy nincs tovább, a szíved nagyon fáj, hát ne add fel és ne engedj, csak bátran menj tovább! Mert a szerelem keresi a szerelmet, hidd el, Téged is valaki úgy szerethet, ahogy szeretnéd, hogy szeressen egy lány, vagy épp egy srác.” :)
Valami azt súgja hogy hangokat hallok...>.<(:
Veled megtudok mindent beszélni mégsem írsz rám.... pedig úgy szeretnék veled beszélgetni♥
Deja vu érzésem és amnéziám van egyszerre. Azt hiszem, ezt már elfelejtettem egyszer...
Lány: Szeretsz??
Fiú: Igen!
Lány: Ha szakítanék veled mit csinálnál??
Fiú: Visszamennék az exemhez mert még mindig szeretem!!
A lány szakít a fiúval. Másnap este a fiú elment a lányhoz. Kopogott az ajtón.
Lány: Mit keresel te itt??
Fiú: Visszajöttem az exemhez mert még mindig szeretem.:)
Inkább egy szép rendes lány,mint egy büdös ribanc!
Kellene az életemben egy ember, legalább egyetlen ember, akinél nem kényszerülök önvédelemre. Akinek lelkem titkos kódját ki merem adni. Akit beengedek magamba: ez vagyok, minden jóval, rosszal, nemes és szennyes gondolattal együtt. És ez az egyetlen ember az, akit valóban szeretek.
Ha igaz az, hogy a szeretetben a kettő egy lesz, és egymásba ölelkezik, akkor ott nem lehetnek magántitkok, hozzáférhetetlen sebek, és főleg levegőtlen, gennyes sebek nem lehetnek, mert nem tudnak egymással összeforrni. Összeforrni csak a tisztaság tud, ezt még a sebészek is tudják, mert még a testünk is így működik. Senki sem tökéletes! És elvárhatatlan, hogy az legyen, mert az ember nem az.
Nekem csak egy szenvedélyem van, ő de bármit is teszek,neki soha nem elég,mikor előttea lehetőség,akkor elmenekül,ez nem szerelem,utánna meg csak siránkozok,és engem hibáztatsz mindenért,holott te köszönhetsz magadnak mindent!De ne feledd,soha nem lessz még egy olyan ember,aki annyira szeret mint én,minden hibád ellenére!