I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

"Eddig sohasem éreztem, amit most érzek.Sohasem féltem, hogy mi lesz, ha mégsem kellek. Most félek! Most akarom hogy kelljek!!..♥"

Ezt összesen már 431 alkalommal látták. (Ezen a héten: 116, a mai nap: 116) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
Dührohamot tudnék kapni, amikor egy határon túli magyarra azt mondják, h szlovák,szerb, stb.. nem bazdmeg!! MAGYAR!!
14 éves vagyok.és kiszeretnék állni,a magunkfajta lányokért.igen,a 14éves lányoknak is összetörhet a szívük,és komolyan gondolhatnak egy kapcsolatot..igen vannak olyan lányok akik úgymond elszórakozzák az egész életet,de ne erre alapozzatok.ismerek több magamfajta 14éves lányt,akik tényleg tudnak szívből szeretni,és sokan érettebben gondolkodnak mint ti idősebbek! sminkelem is magam,és adok a külsőmre..ez már kurvaság?! nem mondanám..attól hogy jóba vagyok a fiúkkal nem vagyok ribanc...nem szórakozni akarok velük,hanem alapból jól érzem ott magam.lehet az 5ből 2nek megtetszem..naés?! a haverjaim..letudom velük rendezni.és úgy,hogy nem állnak neki piálni,és drogozni..sőőőt.nem lesznek öngyilkosok se.pedig ezt egy 14éves is eltudja intézni hogy ezek legyenek a következmények..de nem..és ez mire utal?! érettebben viselkedünk,mint ahogy azt ti gondoljátok.nem mi vagyunk a legmenőbbek a suliban hanem az idősebbek..nem nekünk volt már 10nél több pasink..mi örülünk ha egyel sikerül összejönnünk,mivel a velünk egykorú fiúk még nem elég érettek egy kapcsolathoz..(tapasztalat)és tudjátok ez nekünk mennyire fáj? hogy mondjuk a kiszemelt egy velünk egykorú és az csak leszarja a fejünket? áhh.dehogy.tudom vannak botrányos 14évesek..de csak szólók...azok nem MI vagyunk! Akik józanul tudnak viselkedni az csak 50%..de remélem egyszer többlesz..és nem kell lenézni a 14éveseket! egyszer tiis voltatok azok.:(
Ha nem maradhatok veled, belepusztulok. Legyöngül az immunrendszerem, és végez velem valami tífusz.
Van egy szó. S-sel kezdődik, k a vége. Van benne z, t... Sz_ _ _ t _ _k. ..sejted már? Elárulom: szivatlak
Vedd észre ezerszer bántasz meg, de nem szólok, mert én nem akarlak megbántani...
Értelmes emberek számlálója!
...ha szerinted jobb a hp könyv mint a film!
...ha szerinted a twilight csak a nyáladzós tinik miatt lett híres!
...ha szeretsz olvasni!
...ha nem egész nap a face-n lógsz!
...ha nem sp a kedvenced!

ha ezek közül hárommal egyet értessz, like!
‎*-Szóval vége a bálnak. ?
*-Igen, de otthagytam egy üvegcipőt és egy névjegykártyát, hátha túl hülye a hercegem. :PP
SÍRSZ; mert nagyon fáj, ami történt,VÁRSZ; hogy visszatérjen, akiért megtörtél..FEKSZEL; párnák között könnyekkel,ALSZOL; magány közt a sötétben. ÁLMODSZ; arról, hogy majd visszatér, KELSZ; úgy h még mindig egyedül élsz. REMÉNYKEDSZ; hogy legalább még látod egyszer, CSALÓDSZ; mert álmodoznod nélküle kell. ÉLSZ; úgy hogy már nem szeret, HALSZ; mert úgy érzed jobb lesz így neked.
Egy fiatal lány áll kinnt a réten
Egy könnycseppet látunk szemében
A tekintetével fürkészi az eget,
A szerelme vajon kivel és hol lehet?
Érkezik egy fiú is lehajtott fejjel,
Ránéz a leány könnyes szemekkel
Elcsattan egy pofon s a fiú tudja miért kapta,
Leül a lány, a fiú sírni hagyja.
Megfordul a fiú, s elindul tétován,
Még visszanéz, de a lány csak sír tovább.
Este az ágyban eszébe jut kedvese,
S könnyekkel lesz tele a fiú tekintete.
Lecsukja két szemét, elalszik végre,
Kinnt pedig a leány tovább sír a réten...
Mindig lesz melleted egy ember, aki megbízik benned, aki megmodja majd neked, azt is ami fáj, aki megérinti a szíved, aki érted mindent feláldozna... Olyan ember, akinek Te leszel a minden és mindig csak rád vár...és Te probálj olyan emberré válni, hogy ezt megérdemeld, hogy ne csak kapni, de adni is akarjál... n.r.