I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

Ha lehetne kivánni egy dolgot az életben és választanom kéne pénz vagy boldogság én boldog szeretnék lenni mert lehet pénzed és megszerezhetsz bármit és bárkit de igaz érzelmeket soha nem kapsz meg mert az igaz szerelem és boldogság megfizethetetlen...

Ezt összesen már 562 alkalommal látták. (Ezen a héten: 119, a mai nap: 119) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
→→→☆SzétUnni My Hedcsíííh^^☆←←←:S:S
Olyat mondok, hogy beszarsz. (: HOLNAP KARÁCSONY!!!!!!!!!!!!!!!!!♥⋆
Átgázolhatsz rajtam, felgyújthatsz és nevetve továbbállhatsz, de én akkor is szeretni foglak és a barátom leszel...
Viki üzenete: fifi másfél órája elment fenektlen tóhoz
Viki üzenete: mit csin ott annyi ideig
Viki üzenete: aggódom miatta
Benő üzenete: óóó bazmeg
Benő üzenete: velem találkozik
falun is betört az fb!

Te Józsi (el)like már a cocád??
a zene beszél hozzád ..! ha akarod ha nem !! soka a zene szerint irányítják életuket. ésvanakinek beisjon . a zene hatalmas segítség ,ha fáj a szív !! ♥♥♥♥♥♥♥ :)
Szeretlek Imádlak Utállak Gyűlöllek
"Egy nőnek nincs két szerelme" - magyarázat: Igen mert a másik a szeretője!
"A férfi logika soha sem tudja legyőzni a nőit" - magyarázat: Mert nincs is, szóval nehéz lenne mit legyőzni :P
FIÚK ! :)
Minket lányokat sem zavar, ha vannak lány barátaitok, de amikor mellettünk sétáltok az utcán, nem szeretjük, ha megbámuljátok a szembe jövő 90-60-90-es barbie babát.
Tartsátok tiszteletben, hogy velünk vagytok, és, hogy lehet nem vagyunk kiplasztikázva, de többet érünk, mint azok a műlányok.
Igenis rosszul esik, amikor egy kellemes péntek esti vacsi és film helyett ti a sörözést és a haverokat választjátok, hiszen egy hosszú hét után nekünk is jól esne hozzátok bújni.
Azért, mert megnézünk egy filmet, amiben a kedvenc férfi színészünk szerepel, vagy elmegyünk egy koncertre, ahol egy helyes pasi énekel, még titeket szeretünk. Ne legyetek azonnal féltékenyek, mert tudjátok, attól, hogy megnézzük az étlapot, még otthon vacsorázunk.
Ne hisztizzetek, ha megkérünk titeket, hogy hajtsátok le a wc-ülőkét, tekerjétek rá normálisan tubusra a kupakot, hogy ne hagyjátok szanaszét a dolgaitokat. Mi csak egy élhetőbb otthont szeretnénk, ahol mi is és ti is jól érzitek magatokat, de nekünk is megvannak a saját ’vesszőparipáink’.
Azt gondoljátok azért nem puszilunk meg mások előtt titeket, mert ez nekünk ciki. Holott ilyenről szó nincs. Nem mi vagyunk azok, akik meg akarnak felelni a barátaiknak, akik csak a szép lányokat mutatják be a haveroknak. Higgyétek el, nem minden a külső, igenis a belső értékeket kellene nektek is figyelni. Mi is úgy szeretünk titeket, ahogy vagytok. Legjobban reggel, amikor egy fárasztó éjszaka után mellettünk ébredtek. Mindegy, hogy kócos vagy, mindegy, hogy nem tusoltál még le, mi akkor vagyunk a legboldogabbak, ha mellettetek ébredhetünk. Legyetek férfiak! Igenis húzzatok magatokhoz bennünket, amikor jól esik, öleljetek meg és csókoljatok meg az utca közepén. Mutassátok meg a világnak, hogy szerelmesek vagytok. Ez nem ciki, higgyétek el, ezzel sokkal többet bizonyítotok, mintha méregdrága ajándékokkal halmoznátok el.
Becézzetek minket, mi igenis szeretjük, ha „cicának” „nyuszifülnek” vagy butácskábbnál butácskább nevekkel illettek minket, nem számít.
Ti úgy érzitek mi agyon sminkeljük magunkat, de ez mind a ti hibátok. Ha nem nézegetnétek annyi „pornóújságot” és nem folyamatosan az ilyen képeket néznétek az interneten, mi sem szeretnénk ennyire megfelelni a normáitoknak. Ha szerinted én vagyok a legszebb nő a világon, akkor állj elém és mondd a szemembe! Nem magunknak, nem egymásnak, nektek akarunk tetszeni! Ezt értsétek meg!
Mi olyan pasira vágyunk, aki igazán, őszintén, tiszta szívből szeret. Aki nem lehazudja, hanem lehozza nekünk a csillagokat. Aki szerelem, barát, szerető egy személyben. Akit éjszaka kettőkor is felhívhatunk, ha nem tudunk aludni, és ő ilyenkor nem ránk nyomja a telefont, hanem csak annyit mond: „hallgatlak kicsim”, vagy kocsiba ül és átjön hozzánk.
Olyan pasira vágyunk, aki az estéket mellettünk szeretné tölteni, aki velünk fekszik, és velünk ébred.
De amire a legjobban vágyunk, hogy olyan pasink legyen, aki tényleg, őszintén minket szeret, aki nem cserél le, csak mert talál egy jobbat nálunk!
...Tettél már valaha olyat, amelyről tudtad, hogy hatalmas ostobaság, még is szükséged volt rá, hogy megcsináld? Ez az a fajta érzés, amikor tökéletesen tisztában vagy azzal, hogy hatalmas, visszacsinálhatatlan baklövést követsz el és tudod, hogy hihetetlenül fog fájni a legvégén? Mikor a magadnak feltett "Kellett ez nekem?" kérdésre azt válaszolod, hogy igen, bár egy józan eszű ember gondolkodás nélkül rávágta volna, hogy "Nem!" ?