I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

a fiúk miért hiszik hogy átverni mást jó szórakozás? de ezt mondhatnám a csajokra is akik ugyanezt csinálják.....most gondoljátok el hoyg életetek szerelme átbasz de nagyon keményen.....és közli veletek hogy bocs jó szórakozás volt vagy egyéb.... akkor hogyan éreznétek magatokat! nézzetek magatokba! mindenki nézzen magába mielőtt kipattanna a fejéből hoyg jajj de jó lenne átbaszni ezt a szerencsétlent! csak gondolkodni kell semmi több.....de sajnos manapság gáz ha tudsz gondolkozni.....ez a siralmas gyerekek.....kezd betompulni a nép,és összeszűkül a látókör:/ gratulálok!:")

Ezt összesen már 369 alkalommal látták. (Ezen a héten: 121, a mai nap: 121) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
Miközben Lájkokat olvasgatok egy csomószor rásimerek a helyzetre vagy magamra :)
Olykor fájdalmat kell másnak okoznod ahhoz, hogy maradéktalanul hű légy önmagadhoz.
Olyan csúnya vagy, hogy még Alekosz sem szedne fel ;) :DD
Szeretnék pár mondatot hozzáfűzni az RTL Klub Való Világ c. műsorában korábban kirobbant mizériához. Egészen pontosan ahhoz, hogy állítólag az egész műsor megrendezett. Először is nem hiszem, hogy egy olyan ember, aki valóban a csatornánál dolgozott, és aki pontosan tudja, hogy ilyen sztorit jó pénzért bárhol el tud adni, éppen itt, Facebookon fogja megosztani a mondanivalóját. Csak azt érte el vele, hogy akinek van legalább egy kis sütnivalója, nevetségesnek titulálja, és nem veszi komolyan. Na és még egy aprócska észrevétel. Kiesett sokak nagy kedvence Olivér, és azonnal robbant a bomba. De kérdezem én: egészen addig, amíg bent volt a villában, miért volt akkor mindenki biztos enne, hogy Olivér fogja megnyerni? Miért mondta mindenki azt, hogy Bécinek esélye sincs Olivér mellett? Akkor még nem volt megrendezve ugye? De az egészben az a legkiábrándítóbb, hogy rengeteg ember bedől az ilyen népbutításnak. Könyörgöm emberek gondolkodjatok reálisan! Köszönöm, hogy végigolvastad!
DILEMMA :--- Ha szereted a testvéreidet, ⋆⋆"mindegyiket"⋆⋆ Vajon ők is viszont szeretnek......
♥ ha valaki szó beszéd tárgya az csak azért lehet mert féltékenyek rá! Lájk ha szerinted is így van! ♥♥♥
☼Van egy olyan toalette papír aminek az a márkája hogy OOPS de vajon miért ez a neve azért mert átszakad, mondjuk az már tényleg OOPS!
A legvégén nem az fog számítani, hogy mennyi év volt életedben, hanem hogy mennyi élet volt éveidben.
Lincoln, Abraham
A nyuszikölyök zokogva rohan haza. Az apja megáll előtte, feltűri a karjain az ingét, és így szól:
- Ki bántott kisfiam?
- Hát a maci! – szipogja a kisnyuszi.
Az apja visszatűri karjain az ingujjat, és így szól:
- Te bajod! Miért szívóztál vele?!
Ha kedvelsz valakit, mondd el neki, addig, amíg teheted!
Ha hiányzik valaki, bújj hozzá, mert lehet, hogy az az utolsó ölelés!
Ha szeretsz valakit, éreztesd vele, és ne engedd, hogy a dac, a szeszély elhidegítsen titeket egymástól!
Így élj, tegyél meg mindent a másikért, amennyi csak tőled telik!
Viszont ha elmegy a szerelmed, ne sírj, ne légy önző. Tudd, hogy te meg tettél mindent! Tartsd a szemed előtt azt, hogy valószínűleg azért ment el, mert volt valami, amit te nem tudtál neki megadni! És az a valami, meg van másban, ami boldoggá teszi! És ne feledd, minden rosszban van valami jó, és neked is megadatik az, amire vágysz: Boldogság!