I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

A térerő olyan, ahogy a mesék kezdődnek: egyszer volt, hol nem volt . : D

Ezt összesen már 335 alkalommal látták. (Ezen a héten: 108, a mai nap: 107) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
Szopjá le!!!!!!!
Igazán csak akkor tudod,hogy mit veszítettél el ha az már elveszett!! Akkor már bánod,de már késő lesz
ha nagyon unod már az ilyen "tedd ki te is"-es bejegyzéseket, akkor tedd ki te is :DD
Egy fickó felszed egy fiatal lányt a diszkóban. Felmennek a lány lakására, ahol mindehol kis plüssállatok hevernek, a szekrény tetején, a könyvespolcokon, az ablakban, a földön, és még az ágy is tele van velük. Szeretkezés után megkérdezi a fiú:
- Milyen voltam?
Mire a lány:
- Hát, az alsó polcról bármit választhatsz...
Hiányoznak azok az idők, amikor felmentem msn-re, és te egyből írtál... amikor akármeddig fent maradtunk éjjel csak hogy beszélhessünk még... amikor az én nevem volt kiirva neked...
-Mi az: elkerített rész a sivatagban?
-Homokozó
Megdöglött az aranyhalam, pedig már épp kezdte megszokni víz nélkül. §§§♣
Egy férfi napozik a tengerparton.Este nézi magát a tükőrben,látja mindenhol lebarnúlt,csak a farka maradt fehér.Másnap kimegy a tengerpartra,beássa magát a homokba,csak a farkát hagyja kinn a napon,hogy az is barna legyen.Arra sétál két idős hölgy,megállnak előtte,majd bámúlják hosszasan.Az egyik megpiszkálja a napernyőjével,majd bánatosan mondja a barátnőjének:
-Látod drágám,ez a dolog engem 20 évesen nagyon izgatott,30 évesen megőrültem érte,40 évesen könyörögtem érte,50 évesen a lelkemet adtam volna érte,60 évesen imádkoztam érte,itt vagyok 70 évesen,a kúrva életbe a vadonba terem,és én nem tudok lehajolni érte!
Fiú: Miért hordasz melltartót? Nem nagyon van mit beleraknod..:DD
Lány: Akkor te miért hordasz alsónadrágot?;)
Mi lehetelen?