I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

Igen, szeretem Justin Biebert, SP-t, és Miley Cyrust, és felvállalom! :) Lájk, ha te is így vagy vele.

Ezt összesen már 280 alkalommal látták. (Ezen a héten: 99, a mai nap: 99) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
Szerintem TÚL ritka a fiú-lány barátság.=/ <3
A legszarabb ha cigid van de tüzed nincs és persze senki sincs körülötted-.-
'XY hozzászólt egy fénykép róladhez.'
Áj Láv Fészbúk-magyarság;D
Ivancsó Tamás Jó barátod??
Az emberek mindig azt mondják, mikor egy ajtó bezárul, egy másik ajtó kitárul......de vajon ez tényleg igaz?....hmmm,nem hinném :( A tapasztalataim azt mutatják....h ez nem igaz :(
⋆Szeretem,ha szeretnek,leszarom ha utálnak;)☺
Nem juthatunk el oda, ahová menni akarunk, ha nem tudjuk, most hol vagyunk.
Gyűlölöm a napot, mert érinthet téged. Gyűlölöm a holdat, mert veled lehet éjjel. Gyűlölöm a vizet, mert ajkadhoz érhet. Elmondani nem lehet, úgy szeretlek téged.
Egy ügyvéd, egy tanár és egy orvos együtt mennek vadászni. Hirtelen felbukkan egy szarvas előttük, amire mindhárman egyszerre lőnek rá. A szarvas felbukik.
Amikor odamennek, és megnézik, azt látják, hogy a szarvast csak egyetlen golyó terítette le. Elkezdenek vitatkozni, hogy kié lesz a dicsőség, de nem tudnak megegyezni. Hamarosan felbukkan egy másik vadász, így őt kérik meg, hogy döntse el, ki adta le a halálos lövést. A vadász megvizsgálja a zsákmányt, majd magabiztosan így szól:
- Nézzék csak: a golyó a szarvas egyik fülén ment be és a másikon jött ki! Teljesen egyértelmű, hogy ez csak a tanár úr lehetett!
"A kísértéstől egyféleképpen szabadulhatunk meg: ha megadjuk magunkat neki. "☻