I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

Szeretem♥ <Imádoom♥ <Ennyém lesszel akor is !!!!!! ♥♥♥♥=) =$

Ezt összesen már 444 alkalommal látták. (Ezen a héten: 98, a mai nap: 98) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
hiába gyűjtöd a bökéseket, kisanyám, nem kapsz érte aranyérmet!
Vagy beszállsz, és mindent kockára teszel a játékban, vagy teljesen kimaradsz belőle. De ha nem játszol, akkor nem is győzhetsz!<----Beszáltam, mindent kockára tettem....és csak h tudjátok mindent elvesztettem...): (Only Vik;)
Sokszor szenvedtem el ütéseket ez élettől, és mindig felálltam a földről. Csak hogy, minden egyes ütéssel egyre mélyebbre és mélyebbre kerültem. És az az igazság, hogy egy ponton túl már nem leszek képes "felállni". Mi lesz? Kétségbe esetten fogok sikítani? De vajon meghallja majd valaki a hangom ilyen mélyről?
Amíg nem vagyunk egy mese szereplői addíg ne várd, hogy elfeledjem mit tettél az előző "epizódban"...
Betelt FILA pontgyűjtő füzet eladó...
- Anyu, a borz és a görény ugyanaz?
- Nem, kisfiam. A borz a szagával riasztja el a többi állatot. A görény elissza a pénzedet, és lelép a titkárnőjével.
Hiányzol!De tényleg,sajnálom!
Ki, kinek a végzete? Te az enyém, vagy én a Tiéd? :) Bárhogy legyen is, Neked is jó pihenést!
A kezemben volt az életed. Választhattam, hogy segítek vagy elfutok. Döntöttem és melletted maradtam. Hogy miért? Azért, mert szerettelek. Teljes szívemből. Szembe fordultam a világgal miattad és mikor szükségem lett volna a te kezedre, hogy beletegyem az én életem, egyszerűen hátat fordítottál. Nem kaptam mást, csak közönyt és rideg visszautasítást. Az életemet adtam volna neked és te el is vetted, de nem azért, hogy a tiéd mellé tedd, hanem hogy eldobhasd, mint egy elhasznált rongyot. Köszönettel tartozom, hogy megtanítottál arra, hogy soha ne bízzak senkiben. Jennifer
Igen, én is voltam már egyedül.
Tudom milyen érzés mikor a Boldogság kikerül,
De neked, kell lépned!
Nem falhat fel téged, a magány!
Ne engedd!
Lelkedet, őrizd meg!