I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

Minden nő szívesen lenne hűséges. Csak olyan férfit nehéz találni, akihez hű lehetne maradni. ;/

Ezt összesen már 403 alkalommal látták. (Ezen a héten: 189, a mai nap: 189) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
megismertelek.összejöttünk.aztán szakítottál.
elfeldtelek.találtam egy fiút akit érdeklek.
most újból itt vagy és rájöttem, hogy még mindig szeretlek.
♥♥♥M♥♥♥
Vándor Vokál csakazértis! ✈
a 2010/2011-es tanévet lezárom
Ééééééééééééédes egy stílusa van ennek az Ulinak...♥
A boldogságot nem tudod megvenni, de tudsz venni jégkrémet, ami majdnem ugyanaz, mint a boldogság.
Őszinte gondolatok:

- Ha még mindig gondolok rád, akkor, milyen kapcsolatot szánhatott nekünk a sors. ( Azt mondják az okosak, hogy ez csak a kémia, - várjál még 1-2 évet és utána ismét gondolkozzál el mindezen ( :) )
- Talán azt is sugallhatja ez a helyzet, hogy jobban figyeljek oda az érzéseimre, a szívemre, mert eddig minden mással el voltam foglalva.
- Semmi sem történik hiába, mindennek megvan az oka.
- Szeretnék veled beszélni, de még mindig nem vagyok felkészülve, hogy értelmesesen kimondjak akár 2 szót is. Hallgatni tudok. :) (Az sem biztos, hogy te szeretnél velem beszélgetni.)
- Ebben az életben, ha nem beszélnénk, - én tudom, hogy egy értékes emberrel lennék szegényebb.
♠≈♣
"Ha a haragunk tudatos, de nem tudunk elbánni vele, akkor sem szabad a szemet szemért, fogat fogért elvben gondolkodni, mert ez egy olyan kóros folyamatot indít el, ami többet árt, mint használ. Ehelyett inkább rá kell vennünk magunkat arra, hogy a másik szemszögén keresztül vizsgáljuk az esetet (és így saját magunkat is), hátha találunk a másik álláspontjában olyat, amit egy kicsit el tudunk fogadni, és elindulhatunk a megbocsátás felé vezető úton. Ha belépünk a sértő fél helyébe, döbbenetes felismerések tanúi lehetünk."
Kedves "Egy lány elvárása a fiútól :"
Hadd mondjak valamit:
1,5 éve együtt vagyok a barátommal...Lássuk csak ezek közül melyik jellemző rá:
Legyen kigyúrt
-Nem kigyúrt SŐT van egy kicsi sörhasa is...
Menő séró
-Nem "vasalthajú",ami a "menő sérót" tükrözi manapság
Borotválkozzon legalább 3 naponta
-Akkor borotválkozik amikor ő akar - ez pusztán csak igényesség az ő részéről
Alkalomhoz illő viselkedés
-Ehhez nem lehet mit mondani...Nemtudom,te egy temetésre biztos röhögni mész?Ezt inkább bunkóságnak hívnám...
Mindenről lehessen vele beszélgetni
-"Minden" - Elég tág téma...De nem vele beszélem meg a menstruációs panaszaimat,mert ilyesféle témákra ott van a barátnőm...Ahogy neki a focira ott van a barátja...
Minden napi fürdés
-Na ez szintén az igényesség...
Mértékkel igyon
-Hát ha te minden nap be vagy baszva akkor csak gratulálni tudok,de tudod vannak akik megtalálják az ivásban az "arany középutat"
Ne felejtsen el egy ünnepet sem
-Ha annyira nem érdekli egy fiút egy lány,hogy a szülinaját és az évfordulójukat ne jegyezze meg,akkor elég nagy tahó!De gondolom te a karácsonyt és a szilvesztert is elfejelted...

Fiú elvárása a lánytól :
-Legyen hűséges
-Ne hazudjon !
-Hát még párat fel tudnék sorolni,de nem teszem.A lényeg,hogy ezt a kettőt a lányok nem várják el,mert nekik mindegy milyen a fiú,csak legyen PONT olyan mint a fent felsoroltak :) Igaz?
Tudod mit várok el bazdmeg?Hogy szeressen...Mert aki szeret annak mindegy milyen a ruhád,a hajad,a szemüveged,a fogszabályzód, az elálló füled,stb...Elfogad úgy ahogy vagy :)
Soha ne feledd, hogy valaki egyszerűen azért boldog, mert Te létezel.
Van apád, van anyád, van tető a fejed felett, étel a hűtőben. Vannak barátaid, egészséges vagy, és suliba járhatsz. Mindezek ellenére a Te legnagyobb bajod mégis az, hogy miért nincs Converse cipőd, okostelefonod, bringád, motorod, tableted, és egyébként is mennyire uncsi minden, miközben soha, semmit nem is akarsz csinálni...
Látod, mások pedig mindeközben azért imádkoznak, hogy csak még 1 napot túléljenek, mert olyan nehéz körülmények között vannak, hogy mindaz, ami Neked van, az nekik nincs, csak ÁLOM ...
Gondolkozz el ezen!