I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

Az élet legnagyobb kincse: a mosoly.♥

Aki mosolyogni tud, az jól tudja érezni magát, aki jól tudja érzeni magát, az örülhet, aki örülhet, az boldog lehet, aki boldog lehet, barátságos lehet, aki barátságos lehet azzal többen barátkoznak, akivel többen barátkoznak, azt szeretik, akit szeretnek, az élhet, aki élhet, szerelmes lehet, aki szerelmes lehet, élheti boldogan az életet!♥♥

Ezt összesen már 807 alkalommal látták. (Ezen a héten: 125, a mai nap: 125) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
Két bolygó beszélget
-Hogy vagy? - kérdi az egyik
-Ne is mondd - válaszolja a másik - kaptam valami fertőzést. Homo sapiens a neve.
-Jaj ne aggódj! Nekem is volt, de hamar elmúlt!
Egy dologra lennék kiváncsi, hogy amikor rá írok elkezd verni a szíve ezerrel vagy elmegy a kedve hogy már megint rá írtam.
Az emberek jönnek-mennek körülötted, mint az autók. Vannak, akik csak azért állnak meg meg, hogy megkérdezzék mit vállalsz 5000-ért. Mások viszont megállnak, mert jófejnek tnsz, te bepattansz a kocsiba, aztán pedig már együtt kocsikáztok a világ végére. :)
Ne tudd meg soha ,hogy mi a bánat,
Szeretni azt ki téged nem szeret,
Ne érezzél soha olyan vágyat,
Mely szemedbe csalja a könnyeket♥
Két faszi iszogat egy felhőkarcoló 100. Emeleti bárjában. - az
egyik
aztmondja : Tudtad, hogy itt akkora a
turbulencia, hogy ha kiugranál az
ablakon az egyből visszarepítene ?? -
Másik : ezt nm hiszem el ! Mutasd meg...
... Csávó feláll és kiugrik, de egyből
vissza is repül a bárba..
- Másik: Ezt ki kell próbálnom.. Kiugrik,
lezuhan, meghal.
Pultos odaszól: Superman, Te mekkora szemét vagy ha iszol!
♥♥♥♥ Helló nyááár!!!☺☺☺ Bárcsak már nyár lenne!! :)♫♪
Ne kérdezz inkább semmit, ne szólj szám nem fáj fejem!*(GJ)
Sokan mondják hogy nehéz engem kiismerni, én pedig nem tagadom: talán ha tökéletes lennék, nem lenne ilyen nehéz dolguk. De közel sem vagyok tökéletes, sőt. Mosolyt, de könnyet is csaltam már olyan emberek arcára, akik fontosak nekem. Volt, hogy csalódást okoztam és az is megtörtént már, hogy én csalódtam a másikban. Vártam, amikor nem kellett volna, máskor meg elkapkodtam a fontos dolgokat. Hibáztam már sokszor, és megtippelni sem tudom hogy hányszor fogok még, de én ilyen lány vagyok.. közel sem tökéletes, de így vagyok önmagam..."
Megkaphatjátok a nőt, de ha nem szeretitek igazán: soha nem lesztek boldogok. És ti, asszonyok, tiétek a férfi, de ha nem szeretitek határtalanul: elveszítitek. Szárnyaló nőiességeket, ékességetek, finomságotok, csókjaitok és öleléseitek nélkül ők örök vándorok. Pedig ők is csak arra vágyakoznak, amire ti. Hogy szeressétek őket! S ők titeket.♦