I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

Amikor várod,hogy rád írjon...de nem ír.Amikor várod,hogy jöjjön..de nem jön.Mikor várod,hogy láthasd..de nem láthatod..Amikor el akarod végre felejteni,de csak rá tudsz gondolni..Amikor meglátod mással,és azt mondod:Már nem érdekel!..de otthon mégsem bírod ki sírás nélkül.Őrülten,tiszta szívből szeretni valakit..aki nem viszonozza az érzelmeinket.Tudni,hogy talán soha nem lehet a miénk:de mégis valami köt hozzá..Ez az igazi,önzetlen szeretet..

Ezt összesen már 3153 alkalommal látták. (Ezen a héten: 1340, a mai nap: 1335) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
Ha Keresztes Ildikó annyira nem bírja a stresszt,hogy nem mer "szavazni" akkor szerintem jogosan kérdem én:
MIT KERES ABBAN A SZÉKBEN???!!!!!
Akinek qvára nem tetszik az új adatlap !
Ami nem lehet a tiéd, mindig az kell. (N) ---> nekem már nem kell semmi ;) (Y)
Szeretlek♥...bár te azt sem tudod hogy létezem. Mindig te jársz a fejemben...bár valószínüleg te valaki másra gondolsz. Én rád mosolygok, de te észre sem veszel. Közel lehetnék hozzád de én épp nem vagyok ott.♥♥♥♥♥♥♥♥ Mikor veszed már észre hogy szeretlek???????♥♥♥♥♥♥♥♥
-Apa, te hogyan csavartad el anya fejét? -Elég nehéz volt fiam, de megérte. -Miért, mit kaptál érte? -15évet, első fokon.
gyszer egy lány felhívott:"gyere át nincs itthon senki"átmentem.télleg nem volt otthon senki.
Három dolog soha nem tér vissza: a kilőtt nyíl, a kimondott szó és az elmúlt nap.
Azt bírom a mesékben, hogy amikor rúzsozták magukat akkor mindig ugyanolyan színű a szájuk mint előtte és olyan csinosnak érzik magukat tőle! LoOL xDD Csókol rúzstalan szájjal : Pillangó! :DD
Minél kevesebb szabályt állítasz fel arra, hogy milyennek kellene lennie az életnek, és hogy másoknak hogyan kellene viselkedni, annál könnyebb boldognak lenned. :)
Nagyon szerelmes vagyok!Lájk ha te is!:)))))))))♥♥♥♥♥♥♥