I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

Utálom a szemedet, a hajadat, azt a jól ismert flegma mosolyodat.Utálom a nevetésed a nagyképűségedet.De tudod,hogy mit utálok benned a legjobban?Azt, hogy ezek után még élered,hogy szeresselek.♥

Ezt összesen már 338 alkalommal látták. (Ezen a héten: 94, a mai nap: 94) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
Cristiano Ronaldo a legjobb a világon.♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
"Elmélyülten húzta a vonalat a homokba. Én csak mosolyogtam rajta, hisz olyan nevetségesnek tűnt, ahogy egy fiatalember erőlködik, hogy a kör mértanilag pontos legyen. Talán körzőt is használt volna, ha nem mérföldekre vagyunk a civilizációtól. Rajzoltak nekem már sok mindent gyerekkoromban, legtöbbször piros kis szívet, de egy idilli családi képre is emlékszem, amit valamelyik kis hódolómtól kaptam még évekkel ezelőtt. De még senki sem akart nekem kört rajzolni a homokba az éjszaka közepén. De Ő megtette. -Tudod, sokat gondolkoztam, mit adhatnék neked a mai különleges napra - szólalt meg miután befejezte a rajzolást. -A születésnapom csak jövőhónapban lesz - ellenkeztem vele. Megfogta a kezem és a kör közepébe állított. -Mikor kisgyerek voltam, egy nap édesanyám lehozott a partra - folytatta. - Fogócskáztunk, homokvárakat építettünk, miután kellőképpen elfáradtunk leültünk a homokba. Váratlanul kezébe vett egy kavicsot, mellyel egy kört rajzolt. Felemelt és a kör közepébe ültetett. Majd azt mondta: "Van egy világ a lelkemben, talán pont ilyen alakja van, melynek Te vagy a közepén. " Megöleltem. Hosszú percekig csak álltunk egymásba fonódva, anélkül, hogy bármelyikünk is megszólalt volna. Kapcsolatunk legszebb pillanatai voltak. Azóta évek teltek el, a diák szerelem elmúlt. Az életem során rengetegszer kaptam már szivet képeslapra, bögrére vagy épp ágyneműre nyomtatva. De csak azon a nyári éjszakán, csak akkor egyszer, kaptam valkitől egy kört, melybe egy egész világot zárt."
Szeretleek nagyoon Zolii . ..:$$$♥♥♥♥ Mondd miért zakatol a szívem én nem tudom ..... ♫♫♪☻☼♥♥
Én igaz szót suttogok, nem hazug szót kiabálok ∑By:Nándosz√
Nyitott vagyok, mint a befőttes üveg :$ ☻ és Kemény mint a teszkós zsömle :$ XD
A székely disznóvágásra készül:
- Te bátyám! Tudod nálunk most lesz a disznóvágás… Nem tudnál kisegíteni?
- Nagyon szívesen pajtás. Mi kéne? Kés? Fazék?
- Nem. Disznó.
Sosem sírnék érte,szívem már nem dobog érte,nem akarom többé látni,mert szívem újra elkezd lángolni,bár sosem érdekelt olyan nagyon,sőt nem is szeretem,hagyom,hagyom,hagy éljen,s valakivel lázban égjen,engem már tényleg nem érdekek,s hogy magamnak is hazudjak,ezt érte el.
Én is nagyon szeretnék melletted lenni,mert nélküled nincs értelme az életemnek,nélküled minden bizonytalan,az életem és a jövőm is.Én csak veled tudom elképzelni a jövőm,senki mással!☆
Miért éhes a hal? :O Mert piros a fal..Hahaha.
Fiú: Szia :D
*fél óra múlva...*
Fiú: Hahó! Itt vagy?:O
Lány: Bocsi csak sok emberel beszélek. Am szia :DD
Fiú: Akkor rázd le azokat akikkel nem akarsz beszélhetni.:D
Lány: Jó akkor szia.. :D