I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

Nincs karikás ostorom. Nem vagyok betyár és nem hordok bő gatyát. A világ egyik legszebb és legnehezebb nyelvét beszélem és rajtam kívül még több millióan értik, hogy mire gondolok amikor azt mondom Anyám tyúkja. A család nevem megelőzi a keresztnevem és nem örülök ha a turisták összekeverik Budapestet Bukaresttel. Büszkén gondolok Mátyásra az igazságosra, az anyák megmentőjére, Rodolfo-ra, és Papp Lacira. Szeretem a Déli harangszót, az Erős Pistát, a sárga villamost, a mákos gubát. Itt élek Európa szívében. Vízilabdában mi vagyunk a császárok és igenis nálunk élnek a világ legszebb női!
Magyarország én így szeretlek!!!!!!!!!!!!!<3

Ezt összesen már 780 alkalommal látták. (Ezen a héten: 480, a mai nap: 479) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
semmit sem szeretnék jobban, mint hogy most a karjaidban legyek :)
..lájkold ha értesz a matekhoz. sztem rohadtul nem érdekel senkit ha te nem tudsz vmit. száááááánalom-.-''
by:Dave
Engem mindig megtalálsz. Ott fogok ücsörögni a kispadon. Mindig vár egy másik lehetőség ha úgy alakulna.
Míg csak a szívem meg nem szűnik dobogni.

: //

Eclipse.*-*♥
Holnap kelhetek korán iskola miatt! ‾_‾§
Őszintén szeress valakit. Ha van egy ember az életedben, akit szeretsz, csak őszintén és teljes szívedből szeresd. A legfőbb dolog a hűség és az őszinteség. Soha ne hazudj neki, soha ne csapd be, és soha ne csald meg! Mindenki életében van egy "nagy Ő", akivel úgy érzi, hogy leélné az egész életét. Ha úgy érzed, hogy ő a nagy Ő, akkor harcolj érte, és mutasd ki szeretetedet iránta, de ne csak szavakban. Ha lány vagy, akkor válj a mindenévé. Szeresd őt mindennél jobban és soha ne csapd be a párod. Ne légy fiús lány, amikor vele vagy. A fiús lányokat a fiúk fiúkként is kezelik. Inkább haverként tekintenek rájuk, nem potenciális szeretőként. Így ha szereted a barátod, ne azzal akard meghódítani, hogy az asztal alá iszod magad, vagy csúnyábban beszélsz, mint egy részeg férfi. Ez visszataszító és alpári viselkedés, nem lányhoz illő. Légy vele kedves, szeretetreméltó, hisz ő a szerelmed, nem kezelheted haverként. Ha fiú vagy, adj meg mindent a párodnak, de ne anyagi dolgokra gondolj. Ha őszintén szeret téged, akkor a pénzedet úgy sem nézi, csak azt, hogy mit kap tőled szeretetben. Egy kedves szó, pár bók nem ciki és égő dolog, a szerelemben ilyen nincs. Soha ne félj kimondani, amit érzel. Ne foglalkozz más véleményével, számodra csak a párod véleménye legyen a fontos. A szerelem mindent legyőz. Legyen az távolság, viszály vagy egy olyan személy, aki mindenáron közétek akar állni. Ha van ilyen személy, szabaduljatok meg tőle, mert csak bajt okozhat köztetek, és a szerelmetek sokkal többet ér, minthogy egy ilyen aljas ember miatt tönkremenjen. Szeressétek egymást, keressétek egymást, ne hagyjátok kihűlni a kapcsolatotokat. Legyetek egymásé, bókoljatok egymásnak. És lányok, ti is bókolhattok a barátotoknak, ne csak ő mondja mindig, hogy szeretlek, imádlak, hiányzol, ti is kezdeményezhettek. Öleljétek egymást holtotokig, mondjátok el egymásnak, hogy mennyire szeretitek egymást. Soha ne mondd azt a párodnak, hogy "Most ne zavarj, most nem érek rá veled foglalkozni". Ilyen nincs, mindig van időd rá. Beszélgessetek sokat, ha távol éltek egymástól, használjátok ki azt a kis időt, amikor együtt lehettek, élvezzétek minden egyes percét. Egy kis idő múlva úgy is közelebb hoz egymáshoz tietek a sors, csak tartsatok ki. Ez a legfontosabb: Szeresd őt mindennél jobban!
Ne mondj ilyet nem szabad. A szívet nem lehet összetörni, figyeld meg, lesz majd valaki aki újjávarázsolja a szíved a szeretetével. :)
Bármilyen szomorú vagy,a gyerekek mindig mosolyt csalnak a szívedre.Szeretek gyerekek között lenni,mert arra emlékeztetnek,hogy milyen voltam gyerekkoromban.
Úgy őrlődöm miatta már hónapok óta..
mint a nők a manusok miatt..
gáááz.
Csak a nőket kerüld! GI-GÁ-GÚ ☺
Ha megigéred,hogy vigyázol rám akkor,én megengedem hogy mindennap,a melkason aludj el szerelmeskedve!