I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

♀vagy vagy♂..?

Ezt összesen már 234 alkalommal látták. (Ezen a héten: 105, a mai nap: 103) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
Ki hívja már a házit leckének?:O:D
Mi a palacsinta fővárosa:D


LEKVÁÁÁROOOS:D:D:D:D
" Olyan csend van így nélküled, hogy szinte hallani, amit még utoljára akartál mondani. Emlékszem és tudom hogy szeretsz és hogy én szeretlek-e ? Ezt te már régóta tudod. Hogy meghalnék érted? Ezt is tudod. De hogy mennyit gondolok rád, arról fogalmad sincs, fogggalmad sincs erről az egészről. De egyszer elmondom, hogy mit éreztem ezalatt a pár nap alatt, mikor nem voltál nekem, és az lesz a legnagyobb dolog, a LEGGGnagyobb dolog a világon. Mert az a lány akire most én gondolok, azt nem szeretem, hanem imádom" ♥♥
nélküled = semmi vagyok :(
veled = vagyok már valami :$
ketten együtt = mi vagyunk a mindenség :)♥
Hallod Yoda van házid?
-Nincs
és lézer kardod?
-zzZzz zzZzz
xDxDxD
Talán wan egy mély szeretet, mit ugy hivunk igazi szerelem:/ ♥ (U)
Molnár Szofia Lolita ^^
lány: -szeretsz.?
fiú: -igen.
lány: -mennyire?
fiú: -Te vagy a facebook jelszavam, mert TÉGED biztos soha nem felejtelek el.
Előtted az út, nem számít a múlt, ne keresd a hibát mindenben... Bárhogy alakul is, csak hinned kell, hogy újra bízzhas mindenben... n.r.
☆Azt akarom,hogy gyere haza,és éljük azt az életet,amit elterveztünk.Tudod az volta fogadalmam,hogy addig nem nyugszom mig boldognak nem látlak.Eddig minden igéretem betartottam,most is befogom.☆
Másfél éve hogy szerették egymást. Egy este a fiú ezt mondta: -Sajnálom de a mi szerelmünk eddig tartott! A lány szeme könnyes lett, megkérdezte: -De miért? A lány odalépett a lemezjátszóhoz s feltette a számot ami őket összehozta: Mond ugye csak álom volt az egész! A fiú odalépet a lányhoz s hátulról átölelte. csak ennyit mondott: -Így kellett történnie! Reggel a búcsúcsók után elváltak egymástól! Pár hónap múlva a lány elment a barátnőjével a városba az egyik vendéglőbe. Leültek az egyik asztalhoz és rendeltek. A barátnője meglökte: -Nézd ki jön be az ajtón! A lány odanézett. A fiú volt az a barátnőjével. A velük szemközti asztalhoz ültek. Némán köszöntek egymásnak. A fiú odament a zenekarhoz és azt mondta: -kérem lejátszanák azt a számot hogy: Mond ugye csak álom volt az egész! A zenekar játszani kezdett s a lány elsírta magát! A fiúhoz a felesége így szolt: -Nézd a szemközti asztalnál az a lány sír. Szerinted miért??? A fiú mondani akart valamit de nem tudott megszólalni a fájdalomtól. Később megnyugodott s így szolt: -Talán ez a dal mi összehozta s talán ennél a számnál váltak el a szerelmével. -De téged mi lelt drágám? -semmi csak fáj a fejem. -Mond mi lett azzal a lánnyal akivel elöttem jártál és miattam hagytad el?! -Azóta nem láttam. A lány meglátta a fiú feleségén a karikagyűrűt s már mindent értett. A barátnője kérdezte: -Mi bajod? -Semmi majd kint elmondom. A lány az ajtóból visszanézett a szeme találkozott a fiúéval. Kint azt mondta: -Soha többé nem akarom látni!! Soha többé!! Otthon elégette a fiú leveleit. Ráborult az ágyra s a fiú fényképét nézve sírt. Pár hónap múlva újra találkoztak. A fiú részeg volt, odalépett a lányhoz s így szolt: -Fiam született! A lány így szolt: -Gratulálok! Mellettük egy fiatal házaspár kezükben magnó. Ez a dal hallatszott: Mondd ugye csak álom volt az egész!!! Aztán megjelent a fiú felesége a babakocsival. A lány kitépte magát a fiú kezéből és elrohant. A fiú könnyes szemmel nézett utána, de már csak a fékcsikorgást hallotta. A lány azonnal meghalt. A fiú könnyes szemmel nézte végig a temetést. Ő maradt utoljára a sírnál. A fájdalomtól elszakadt szível ment haza. Otthon a felesége a kisgyerekkel foglalkozott. Ő a szobába ment s magára zárta az ajtót. A lány képét nézte leveleit olvasta, a lemezjátszóra feltette a ma már legismertebb dalt: MONDD UGYE CSAK ÁLOM VOLT AZ EGÉSZ!!!"