I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

Gyűlnek a viharfelhők a fejem fölött. Félek, hogy ha elered az eső, megcsúszom a sárban és elmerülök a végtelen sötétségben. Nem lesz ott senki, hogy megfogja a kezem és kihúzzon. Nem akarom, hogy felemésszen a sötétség, nekem fényre van szükségem! Hol van ilyenkor a Nap fénye, hogy bevilágítson mindent és elűzze a sötétséget?!

Ezt összesen már 269 alkalommal látták. (Ezen a héten: 123, a mai nap: 123) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
Jó, de ki a pöcs az az alekosz? :'D
Minden este nekimegyek a karácsonyfának.
"Nem tudom nektek feltűnt-e, de például a frissen szakított embereknél van egy visszatérő viselkedésmód: féktelenül buliznak, mosolyognak és bizonygatják, hogy minden szuper. Ez a hozzáállás szöges ellentéte a mélységes önsajnálatnak, hiszen ha egy-egy trauma után belecsapunk az életbe nem is marad időnk gondolkozni és vergődni. De hiszen épp ez a cél: teljesen mindegy mi történik, csak ne kelljen szembe nézni a kudarccal. Jogosan kezdünk kételkedni a kimondott szavak hitelességében - 'Én jól vagyok, komolyan!'"
inkább síelés, mint snowboardozás!
Egy tök átlagos estének indult. Jövünk haza a barátommal arról a szórakozóhelyről, ahol a haverokkal találkozunk. Tesóm és a barátja előre mentek. Mi lemaradtunk kicsit. (csak a szokásos :D) Hülyéskedtünk picit. Ebben az tartozik bele, hogy belelöktem a bokorba. Nem gondoltam volna, hogy így sikerül :D Utánna bementünk a parkba. Szép kivilágítás...este...szökőkút a park közepén.. gondolok egyet felállok a szélére..mondván úgy is oda ér majd a barátom. Nézek hátra fele ...meglátom őt..hirtelen megijedtem. Meg akarok fordulni, de a lábam alatt már nem érzek talajt. Zsuppsszzz .... bele a vízbe..derékig ért a víz...gyorsan kimásztam, de már röhögve...ohh mondom nanneeeeee... xDDD a barátom majd belehalt a nevetésbe... leültem szépen a padra...levettem a cipőmet..és kiöntöttem (szó szerint) a vizet belőle ..xDDDD annyira jól esett úszkálnom a halakkal..xDDD
Ballag már a véndiák tovább,tovább
Isten veletek cimborák tovább,tovább,
Ez út hazámba visszavisz, filiszter leszek magam is
Tovább,tovább,tovább fel búcsúcsókra cimborák! ♥ :/ :( :))♥
Van egy bűnöm, fáj és éget,
Dúgóért dobog, az én pici szívem!
Szeretem őt de nem tudom miért, hiszen kitépte a szívemből az utolsó reményt!
Mikor ez az üzenet eljut hozzá én árkon bokron túl leszek már!
Talán sosem tudja meg ki vagyok én,
De nem is baj mert jobb lesz ez így! <3<3<3 :( ‾♥‾♀♫☼
Én egy olyan lány vagyok, akinek vannak céljai az életben. Van értelmes elfoglaltságom, és bár nem ismerem a fél várost, az a maréknyi barát mindig ott van nekem. Szeretem a sminket, de csak módjával, szeretek szexi ruhákba bújni, de nem azért, hogy minden pasi rám vethesse magát. Azért vagyok csinos, mert én így érzem jól magam. Ha megtetszik valaki, másra rá sem nézek. Addig szeretek, míg meg nem bántanak. A bocsánatomat nem adom csak úgy bárkinek! Akit szeretek, annak ki is mondom, kiállok érte, megvédem az igazát, de ha téved, akkor azt is a szemébe mondom! Kihasználhatsz, ha úgy látod, hogy épp nem vagyok képben, de akkor nem is vagyok neked fontos; ha mégis, akkor pedig felejtsd el, hogy létezem! Erős vagyok kívül, de a szívem nem kőből van! Nem vágyom rá, hogy minden pénteken leigyam magam, nem vagyok naiv kislány, akit bármelyik szívtipró megkaphat, bókolhat akármennyit! Nem érdekel, hogy már megint melyik pasi bökdös fb-on, hogy néz ki, hány éves... mert nincs szükségem idegen udvarlókra! Többet ér nekem egy érintés, egy mosoly vagy egy ártatlan puszi az arcomra olyasvalakitől, akit emberként is sokra tartok, mint egy photoshopolt fényképen feszítő puccba vágott "szépfiú"!
Egy nagy hibám volt.Hogy teljesen őszinte voltam veled már akkor is amikor alig ismertél.
Ott basztam el.És ha te is az voltál akkor,akkor ne csodálkozz hogy így állok hozzád.
Ha egy srác cukinak nevez, jobb ha tudod, hogy az arcod tetszik neki; ha dögösnek hív, az valójában az alakodnak szól; de ha gyönyörűnek talál, akkor tudd, hogy a szíved ejtette Őt rabul :)