I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

Mire vagytok ezekkel a Fila táskákkal sokkal jobb márkák is léteznek! :) Már csak azért is szutyok, mert szinte mindenkinek az van o_O és így már semmit sem ér az egész.

Ezt összesen már 270 alkalommal látták. (Ezen a héten: 96, a mai nap: 94) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
utálom, hogy a biztonsági őrök, állandóan ott vannak, ahol én/mi vagyunk... -.- utálom őket!!!!:@
milyen idegesítő ez a Gina.. menjen ki a férje után. -.-
öhm...=Örülök,hogy megismertelek... xD:D
Hé Ámor vagy Cupido vagy kivagy, te hogy jössz te ahhoz hogy milliókat szopass?
Szabadítsd fel, szíved is száll
érezd, hogy újra égni kell,
hát szavakon túl, más szemmel látsz
mit nem gyengít félelem
mert benned még ég, az a tűz
de ha nincs miért meghalnod, úgy miért élsz?
Engedd el, ami nem kell, nem kell, NEM KELL!
Nem hittem....nem hittem hogy elmegy..nem hittem volna hogy elmegy mááshováá..nagyon fog hiááányoznii..mert a Legjobb volt:$$Szeretemm..nagyon-nagyon szeretemm...de hogy elmegy,bár nem őő tehet róla...nagyon szar érzés:$$ Ő volt a mindenem a BFF em..de már nem tom vissza pörgetni az időőt ....de ha lehetnee ida pörgetnéém amokór nagyon bolondok voltunk , eggyütt sírtunk a röhögéstőől....de remélem egyszer visszajön:$$<33333333333333333333333333333
Volt egyszer egy lány, aki születésétől fogva vak volt, azért utálta az egész világot és mindenkit benne, kivéve a barátját. Ő mindig ott volt vele, segített neki és biztatta. Míg egy nap végre találtak donort aki felajánlotta a szemeit.A lány nagyon örült neki,a barátja megkérdezte tőle,ha látni fog,hozzá megy-e feleségül.A lány igent mondott.Az operáció sikerült,mikor a lány előszőr kinyitotta szemeit,a barátját látta,de ő is vak volt.A fiú megkérdezte,hogy most már hozzá megy-e?A lány elutasította.Pár nap múlva a lány kapott egy levelet amiben a fiú megköszönte neki az összes gyönyörű átélt pillanatot,és a levél végén ált egy mondtad: KÉRLEK VIGYÁZZ A SZEMEIMRE!!!
Hazugságban éltem, a lelkem teljesen üres. Hozz vissza az életbe! A lelkem fagyos az érintésed nélkül, a szerelmed nélkül, drágám. Egyedül te vagy élő a holtak között. Még mindig nem tudom elhinni, hogy nem láttalak a sötétben, pedig előttem voltál. Úgy tűnik, mintha ezer éven át aludtam volna, most már muszáj lesz felnyitni a szemem. Gondolat nélkül, Hang nélkül, lélek nélkül, ne engedj itt meghalni! Az életnek többről kéne szólnia! Hozz vissza az életbe! Ébressz fel! Kiáltsd a nevemet és védj meg a sötétségtől!
Hogy hívják a Csíkos Lovat????


CsikLó!
Megszólítják az öreg székelyt a vásárban:
- Magáé ez a borjú?
- Nem - feleli. - A tehenemé.