I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

Ha elfogadjuk az elkerülhetetlen találkozásokat más forrásokkal, végül megértjük, hogy ez még erősebbé tesz minket - megkerüljük az akadályokat, vagy hamarabb és könyebben töltjük ki a mély pontokat.

Ezt összesen már 218 alkalommal látták. (Ezen a héten: 95, a mai nap: 95) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
tudtad hogy idén szilveszter péntek 13.-ára esik??xdxdxdxD☺
Ha szeretsz valakit, minden kiírását lájkolod!! :D :P :$
Na álmodd az életed, hanem éld az álmaidat *.*☺
Ha nem mondtam volna ki, hogy Uli Stornowski egy varázsló, Martin Kleemann egy bábjátékos, aki nem használ zsinórt, Henning Boldt egy csodatévő erdei manócska, Demeter László pedig...hm...nem is tudom, mit mondjak...na jól van, egy LÉLEKÉPÍTŐ, soha a jó életben nem sikerált volna bevonzanom az igazi énjüket.
Egy lány és egy fiú találkoznak....a lány az első találkozás után a fiúról álmodott, de a fiúnak volt barátnője akit nagyon szeretett.....mikor újra találkoztak a fiú egyedül volt, és a lány megértette....majd egyre jobba lettek még egymásba nem szerettek...és mindketten tudták h szeretik egymást .... majd nem találkoztak sokáig...kerülték egymást msn-en is....mikorújra találkoztak ugyanúgy szerették egymást de a lány férreértette a fiút...aki nem várt a lányra és mire a lány ráébredt a dolgokra késő vol mert a fiú már egy másik lánnyal járt:/ de nem bákódott mert tudta h a fiú boldog és neki csak ez számitott....a lány azóta is türelmesen vár h a fiú kit még szeret egyszer még rátalál :((:♥
Telefonos női gondolatok....:
Mondjad gyorsan 1 percem van...=az is több mint amennyit az unalmas fejed megérdemel.
Visszahívlak!=Nem akarlak megsérteni,de olyan unalmas vagy hogy nem vagyok kíváncsi rád...
Hívj később=Mikor unod már meg hogy zaklass???
Nem tudok elmenni vacsorázni veled...=3 jobb ajánlatom is van,nem gondolod hogy pont veled...???
A fiamnál nagyon előkelő helyen vagy...=Szeretlek te barom,mikor veszed már észre???
Ha fel sem veszi....megcsörgeted egy másik számról azt felveszi...=Soha ne keress többet volt esélyed eljátszottad...
Akkor ott leszek.
,,Amit együtt álmodunk, IGAZ LESZ MÉG!!" ♥
Esküszöm,hogy még egy ilyen buta és hitetlen nővel még nem találkoztam,engem hibáztatsz mindenért pedig én mindent megtettem,hogy bizonyitsak neked,hogy mennyire szeretlek és igen is komolyan gondoltam mindent,de neked a barátnőd fontosabb mint én vagyok,na meg mások véleménye!Az a baj veled mihint teljesűlne minden vágyad,neked rögtön más kell,gondolkozz el rajta miért írtam ezt!
"Ha az ember semmi módon nem jut el a szükséges
tudásig, a végén azt kérdi: “ki tudja, mi lesz?" - és a
képzelet ad rá választ."☆(GJ)