I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

‎"Mindenkinek van egy Hercege. Valaki még nem találta meg, valaki keresi, valaki várja, valaki azt hitte, hogy az volt az. Mindegyik herceg kiszámíthatatlan, lehet hogy akár holnap találsz rá, vagy még ma. Így hát ne szomorkodj, biztosan vágtat feléd , csak hosszú az út vagy megállt rózsát venni, szóval még nyugodtan feküdj vissza az ágyadba, és légy türelmes..."

Ezt összesen már 1822 alkalommal látták. (Ezen a héten: 397, a mai nap: 394) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
bírnám,ha Alekosz rámozdulna a transzvetita Leonidászra:DD görög buzik:D
Annyira szánalmas vagy, hogy mikor beirom a "szánalom" szót google-ba a te neved dobja ki xD
"Ki vagy te, hogy bíráld az életet, amit élek? Nem vagyok tökéletes. Nem is azért élek, hogy azzá váljak, de mielőtt mutogatni kezdenél, győződj meg róla, hogy a te kezeid tiszták!"
Bob Marley
"Elmélyülten húzta a vonalat a homokban. Én csak mosolyogtam rajta, hisz olyan nevetségesnek tűnt, ahogy egy fiatalember erőlködik, hogy a kör mértanilag pontos legyen. Talán körzőt is használt volna, ha nem mérföldekre vagyunk a civilizációtól. Rajzoltak nekem már sok mindent gyermekkoromban, legtöbbször piros kis szívet, de egy idilli családi képre is emlékszem, amit valamelyik kis hódolómtól kaptam még évekkel azelőtt. De még senki sem akart nekem kört rajzolni a homokba az éjszaka közepén. De Ő megtette.- Tudod, sokat gondolkoztam, mit adhatnék neked a mai különleges napra - szólalt meg miután befejezte a rajzolást. -A születésnapom csak jövőhónapban lesz - ellenkeztem vele.Megfogta a kezem és a kör közepébe állított.- Mikor kisgyerek voltam, egy nap édesanyám lehozott a partra - folytatta. - Fogócskáztunk, homokvárakat építettünk, miután kellőképpen elfáradtunk leültünk a homokba. Váratlanul a kezébe vett egy kavicsot, mellyel egy kört rajzolt. Felemelt és a kör közepébe ültetett. Majd azt mondta: "Van egy világ a lelkemben, talán pont ilyen alakja van, melynek Te vagy a közepén." Megöleltem. Hosszú percekig csak álltunk egymásba fonódva, anélkül, hogy bármelyikünk is megszólalt volna. Kapcsolatunk legszebb pillanatai voltak.Azóta évek teltek el. Az életem során rengetegszer kaptam már szívet képeslapra, bögrére vagy épp ágyneműre nyomtatva. De csak azon a nyári éjszakán, csak akkor egyszer, kaptam valakitől egy kört, melybe egy egész világot zárt."
Két EMO beszélget:
- Kérsz egy Tokio Hoteles nyalókát?
- No Thanx!
"Ha egy férfi meglát egy szűk ruhába bújtatott izgalmas nőt nagy mellekkel, mindössze egyetlen dolog jut eszébe: hogy minél előbb ágyba vihesse. Noha a nők szeretnének hinni az ellenkezőjében, mégis csak az az igazság, hogy a férfiak elsősorban szexre vágynak. Gátlások és felelősség nélküli szexre. A nők szerelemre." - Szalai Vivien: Hamis gyönyör
Látom a szemedben, hogy idebújnál hozzám, gyere lépj közelebb, neked nem kell sorszám. ♥
“A szerelem mindent pótol, s a szerelmet
Nem pótolja semmi.”
Ha megbántassz valakit akkor is megbocsát, sok esetben... mert nagyon szeret!♥♥♥
Figyelmeztetés is lehetne! Ha valaki más megalázásával van elfoglalva, mennyit érhet ő a saját, illetve mások szemében. ≈≈