I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

Kedves emberiség!

Menjetek a francba.

Komolyan mondom, elegem van már a sok álszentből.

Azokból, a lányokból akik olyan lájkokat gyártanak, hogy "Nem hordok magassarkút, nem sminkelem magam, nem vagyok r*banc, mégis jól érzem magam, nem dől össze a világ, nem hal meg senki. " Az viszont biztos, hogy az ilyen emberek csak azért teszik ki ezeket, mert figyelmet akartak, mert az átlagos-"nem magassarkú"- életükkel nem kapnak. Megvallom, én is "átlagos" vagyok, de én utálom ezeket a baromságokat, nem is lájkolom őket, sőt nem is az volt a célom ezzel a szöveggel, hogy ezt megosszam veletek.
Igazából, az ilyen szövegek szerintem csak irigységet árasztanak.

Másik fajta, amit ki nem állhatok a szenvedő srácok. Idézem "Hová tűntek a valódi lányok?". Üzenem a sok ilyen baromnak, hogy ott vannak. Igen, ott vannak. Csak talán nem veszik őket észre, mert lapos a seggük, kicsi a mellük vagy pattanásos az arcuk, de igen, ők ott vannak. Sőt, az is lehet, észreveszik őket, de nem képesek a felszín alá látni, ezért csak bolond lányokat látnak, akik folyton vihognak mint a hülyék.

Ott vannak a környezetvédők is, akik ugyan úgy kocsival járnak, normális papírt használnak, és esznek, isznak és lélegzenek. Felhívom a figyelmét az ilyen embereknek, hogy ezeket a tevékenységeket (evés, ivás, lélegzés) azonnal hagyják abba, nehogy kifogyjon a Bolygónk a vízből például. Meg ott sírnak a globális felmelegedés miatt. Mit tudnak ellene tenni? Most őszintén. Arra várnak, hogy az egész emberiség hirtelen rájön, hogy ha ezt így folytatjuk, akkor hamarosan meghalunk, és egy emberként kezdünk el ez ellen küzdeni, megváltozik a világ, és a jegesmedvék nem halnak ki? Erre várnak?
Hát várhatnak. Én is, ha elgondolkodok azon, mit tettünk a földel, elszégyellem magam, mégsem nyomom a folyamatos álszent szöveget. Így is, úgy is meghalunk. Nekünk mindegy.
Tényleg rossz, meg minden, de nem tudom, hogy a 7-8 milliárd ember hogy oldaná meg például a közlekedést, ha marhára környezetvédők lennének.

Következnek a fészbúk barmok. Nyomják a szöveget: "Rakjátok ki ti is, hogy megakadályozzuk a mellrákot!". Kérdezem én, Ha elég sok ember kirakja ezt akkor a mellrák felkapja a fejét, és azt mondja: "Hú, milyen ronda volt tőlem ennyi embert megbetegíteni, most abbahagyom, és soha többet nem ölök embert!". Megsúgok valamit. Nem fogja meggondolni magát. Ugyan így az AIDS se.
Másik szöveg: "Írd le mit gondolsz rólam.". Ha igazán a barátom vagy, akkor tudnod kéne.
Ja, meg a "lájkold és kitöltöm" hülyeség. most komolyan. Ezt már betiltottam volna.
"Tedd ki az igaz barátaid falára!" - Fú, most komolyan. Ha tényleg a barátom, és azt nem fészbúkon osztogatom, hanem kimegyek vele valahova. Tudjátok, fény. Levegő. Odakint. A ablakon kívüli világ. Ugyanis, sok ember megdöbbenésére: igen, létezik.

Tudom, most ezzel fél Magyarországot megsértettem, legalábbis a legtöbb hormonzavaros, idióta tinit, akik nem igazán fogják fel, mi a valóság, és mi a túlzás. (Persze, van sok normális is, De ők általában nem veszik magukra az ilyesmit.
Ha nem teszik valami, k*vára nem érdekel, ez a véleményem, mert már elegem van minden kis álszent f*szból.

Kifejtettem a véleményem. Tudjátok, vélemény. mindenkinek van. Ha nem érdekel az enyém, ne olvasd el, nem kötelező.
Ha valakit megsértettem, és most képes lenne kikaparni a szemem, attól bocsánatot kérek, mert nem képes észrevenni magát.

Ennyi volt.
Scarlett voltam.

ui.: köszönöm annak akinek volt türelme végigolvasni a szövegemet, annak meg hála, aki lájkolja, és segít megosztani, hogy minél több ember rájöjjön: ez így nem világ.

Ezt összesen már 338 alkalommal látták. (Ezen a héten: 135, a mai nap: 132) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá!

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
Akik decemberben születtek...☺
Isten Áldjon!
HIGYÉTEK EL FIÚK! Mi csak egyszer nézzünk meg titeket, de százszor nézük meg azt akki belül vagy! lehet kockás hasad és szép pofid ,ha belül mégis egy 0-a vagy...
De nem jó egyedül!!! :(:(:(:(:(:(
Megjöttem, és lettem egy kisgyerek.
Nem kértem, csak kaptam egy életet.
Lett vágyam, lett álmom, bár céltalan,
Mert térkép nincs hozzá , hogy merre van
A hamis barát olyan, mint az árnyék: csak addig van velünk, ha süt a nap.
Amúgy neked akartam írni!☆→⋆♥Bocs ne haragudj rám!