I lájk you! Lájkoljuk a lájkod! :)

Ellenségek

Két ellenség ugyanazon a hajón utazott.Hogy minél távolabb legyenek egymástól,az egyik a hajó orrában,a másik a tatjára telepedett és ott is maradt.Ekkor erős vihar tört ki,és hányta-vetette a hajót.Az aki a taton tartózkodott,megkérdezte a kormányost,hogy a hajó melyik része fog hamarabb elsüllyedni."Az orra-felelte az.Mire a másik:Akkor már nem bánom a halált,ha végig nézhetem,hogy ellenségem,előttem fullad meg."

Ugyan így némely emberek,mások iránti gyülöletből,szivesen elnézik a szenvedést,csak lássák,hogy azok szerencsétlenűl járnak.

Ezt összesen már 194 alkalommal látták. (Ezen a héten: 97, a mai nap: 97) | Ne feledd el megerősíteni a lájkolást, ha szükség van rá! | Mobilról küldve

Csatlakozz hozzánk facebookon:

Tetszik? Hagyj egy kommentet! :)


Random lájkok
Segáááz :PP
Nagyon bejönnek az olyan fiúk, akivel együtt paryztunk este, másnap messen már "szia:* van barátod? nincs? kéne egy igaz?" meg ilyek szövegekkel jönnek. Hát kell ilyen az anyjuknak ;)
Szívemen egy nehéz, tüskés lakat volt.. melyet feloldottál, valahogy kinyitottad.. Máig nem jövök rá mivel, talán a mosolyoddal, talán a szemedidel, talán a nézéseddel ,de azt tudom Te voltál aki kinyitotta! Egyiknap betetted a lábad azóta nem engedem, hogy kilépj onnan!
Mindennél jobban szeretsz valakit, mégsem teheted, mert már késő, tönkrement... Minden megváltozott... Nincs is ennél rosszabb...
Ha a helyzet értelmetlennek látszik, próbálj legalább te értelmesnek látszani.!:)
A nászút után hazaérkező fiatal pár,első éjszakája után az újdonsült férj kimegy a konyhába,reggelit készit a feleségének,majd beviszi az ágyba.A felesége teljesen meghatódik. Amikor megette,a férj megkérdi:
-Na,izlett a reggeli?
-Ó igen,drágám-feleli olvadozva a feleség.
-Na,akkor holnaptól így kérem a reggelimet!
"Amikor nagy csalódás ér minket,azt hisszük,itt a világvége.Holott lehet,hogy épp egy nagy kaland veszi kezdetét!"☼
Ha betölt az új képnézegető, (fekete keretbe van a kép) akkor nyomd meg az F5-öt, és visszavált a régi nézetre! Rakd ki te is hogy segítsd a facelakókat ;)
(én utálom ezt az új szart :S )
Mindannyian keresünk valakit, azt a különleges személyt, aki majd megadja azt, ami hiányzik az életünkből. Valakit, aki képes társaságot nyújtani, vagy segítséget, vagy biztonságot, és néha, ha nagyon keressük, megtaláljuk azt, aki képes mindhármat nyújtani. Igen, mindannyian keresünk valakit, és ha nem találjuk, csak remélhetjük, hogy ő talál meg minket..
Lány: Nem zavar h ha magamba beszélek?
Fiú: Nem(:
Lány: Hozzád meg ki szólt?xd